cifoscolioza

•  
    • 7 mesaje
    30 Ian 2007, 13:48
    0 0
    Fetelor, stie cineva daca prin masaj se mai poate intrepta coloana?
  •  
    • 1913 mesaje
    30 Ian 2007, 13:50
    0 0
    Eu am auzit ca prin gimnastica!
  •  
    • 366 mesaje
    30 Ian 2007, 16:48
    0 0
    Cati ani ai? Este de preferat masajul intai si pe urma gimnastica MEDICALA. Sau kinetoterapie. Intereseaza te la un centru de kinetoterapie. Unii spun ca da altii ca nu. Depinde cati ani ai si cat de flexibila poti fi. Daca nu primesti un raspuns satisfacator undeva mai incearca nu te lasa. Masajul pregateste coloana, apoi gimnastica o intretine. Succes
  •  
    • 7 mesaje
    30 Ian 2007, 20:07
    0 0
    Am 39 de ani.
    Masaj am mai facut dar...nimic si de gimnastica medicala nu m-am prea tinut,trebuie sa recunosc.
  •  
    • 366 mesaje
    31 Ian 2007, 06:12
    0 0
    Este f tarziu pentru a indrepta coloana, stiu pe cineva cu o problema asemanatoare si asta i s a raspuns dar, daca nu esti intepenita si gasesti un doc bun cu un masaj bun reuseste sa mai indrepte ceva sa ti dea drumul la miscari si apoi neaparat gimnastica. Daca nu te ti de ea, sa faci si acasa mai tarziu vei fi mai rau fara posibilitatea unui tratament. Inca esti tanara si se mai poate, nu te lasa, mai tarziu ai sa vrei si n ai sa mai poti face nimic. Vei avea dureri la orice efort. Ai grija!
  •  
    • 7 mesaje
    31 Ian 2007, 12:52
    0 0
    Multumesc mult Spiroiu!
    Am mai facut acum catva ani fizioterapie(in Eforie) si m-am simtit ceva mai bine,in sensul ca nu mai aveam asa dureri.
    Am facut si masaj dar mie mi s-a parut ca a fost cam superficial.
    Caut un doctor sau mai bine zis un maseor care stie sa lucreze pe coloana.
  •  
    • 366 mesaje
    1 Feb 2007, 06:12
    0 0
    Cu placere. Cu doc.nu te pot ajuta pt. ca nu cunosc dar cauta pe net la kinetoterapie, suni si intrebi si de masaj. Il lasi sa vezi ce zice. Apoi ii spui ca vrei un masaj cu rezultate ca nu ai bani de aruncat. Din atatea centre trebuie sa fie cineva capabil. Te pup.
  •  
    • 7 mesaje
    1 Feb 2007, 13:29
    0 0
    Pai cand e vorba de luat banii toti sunt capabili, de aceea am crezut ca gasesc pe cineva aici care chiar are rezultate.
  •  
    • 7 mesaje
    1 Feb 2007, 13:34
    0 0
    Cand ai dureri, crezi pe aproape oricine iti spune ca te face bine.
    Te pup si eu Spiroiu!