Ciclu cu cheaguri de sange

•  
    • 29 mesaje
    30 Ian 2007, 13:07
    0 0
    Buna ziua tuturor. Am 19 ani si sunt din bacau. De acum 5 ani cand am avut prima menstruatie, am ciclu neregulat iar in prima zi am dureri ingrozitoare, cateodata nici nu pot sa respir si nici sa stau in picioare. Nici un fel de pastile nu mi-au diminuat macar din dureri. cel mai tare ma doare ovarul stang.

Nu mi-am inceput viata sexuala de aceea nu prea am mers la doctor...dar si de rusine.
    De cateva luni am observat pe absorbant ca am cheaguri de sange, alte mai mari, altele mai mici.
    Inainte de vizita la ginecolog, as dori sa stiu cam ce as putea avea si daca a mai avut sau a mai auzit careva de menstruatie cu cheaguri de sange.
    Va multumesc!!!
  •  
    • 1913 mesaje
    30 Ian 2007, 13:48
    1 0
    Nu cred ca trebuie sa te ingrijorezi atit de tare, insa nu strica sa mergi la medic. E posibil sa fi racit la ovarul stang, de aceea ai si dureri si cheaguri!
    Ceai de coada-soricelului si galbenele, calciu si magneziu stiu ca sunt cateva din remediile naturiste (macar pentru ameliorarea durerii).
  •  
    • 41 mesaje
    30 Ian 2007, 13:54
    0 0
    O zi da una nu ia cate o pastiluta de ASPENTER. Este o aspirina mai "usoara".
  •  
    • 3 mesaje
    6 Feb 2007, 14:49
    0 0
    Buna!Daca iti este rusine sa mergi la genicolog cu aceasta problema eu te sfatuiesc sa mergi la endocrinolog si iti va da un tratament. Fiecare organism se trateaza in parte nu e bine sa iei medicamente doar asa ca a luat "cineva"si ia facut bine in urma unor analize ti se va da ceea ce ai nevoie si iti va fi bine .Succes.
  •  
    • 8 mesaje
    6 Feb 2007, 16:14
    0 0
    buna probabil ai o raceala puternica eu zic sa mergi mai repede la dr ginecolog
  •  
    • 152 mesaje
    6 Feb 2007, 19:40
    0 0
    eu te sfatuiesc sa mergi la un dr ginecolog,si nu ar trebui sa te sperii ptr ca daca esti virgina nu te consulta pe masa ,doar porti o discutie ptr ca medicul sa-si dea seama de ceea ce ai.cheagurile sunt un semn al unei infectii in corp,cel mai probabil la unul din ovare.se poate sa ai o anexita,asa cum am si eu de 4 luni.ptr anexita mi-au fost administrate antibiotice si antiinflamatoare.iti doresc multa sanatate
  •  
    • 218 mesaje
    6 Feb 2007, 23:32
    0 0
    genni....scrie-mi la mihosh28@yahoo.it putem stabili un consult in bacau.
  •  
    • 115 mesaje
    12 Feb 2007, 11:54
    0 0
    incearca nurofen pentru durere
  •  
    • 1628 mesaje
    12 Feb 2007, 14:27
    0 0
    ce are inceputul vietii sexuale cu mersul la doctor? trebuie sa lasi rusinea la o parte si sa mergi la ginecolog! pare a fi o raceala sau o infectie! si e de recomandat s-o tratezi la timp
  •  
    • 371 mesaje
    13 Feb 2007, 15:56
    0 0
    si eu am avut la fel ani intregi pana am luat anticonceptionale. de atunci nu mai am cheaguri si durerea s-a redus mult
  •  
    • 109 mesaje
    19 Feb 2007, 11:28
    0 0
    genni draga as vrea sa povestesc cu tine mai multe lucruri... sunt in aceeasi situatie cu a ta ... scrie-mi pe anda_fun@yahoo.com