se trateaza meteodependenta ??

•  
    • 109 mesaje
    29 Ian 2007, 09:42
    0 0
    Orgamismul meu simte urat de tot orice schimbare meteo,dar din pacate starea pe care mi-o da este din ce in ce mai greu de suportat.Fac din 6 in 6 luni fizioterapie dar ma ajuta destul de putin,cateva saptamini.daca ma puteti ajuta astept mesaje de la voi. Va multumesc.
  •  
    • 4487 mesaje
    29 Ian 2007, 14:21
    0 0
    delfinul44 te inteleg.
    eu sufar cu glanda tiroida si si pe mine ma da peste cap, cand nu este anotimpul care trebuie. Sufar si de astenia de primavara. eu nu fac fizioterapie, doar iau niste vitamine si Lexotanil ca sa pot dormi noaptea, ca am insomnii. Altceva....nu stiu cu ce as putea sa te ajut.
    eu ma simt rau de pe 8 ianuarie de cand am inceput serviciul. si acum mi s-a mai ameliorat situatia, dar nu de tot. Multa sanatate.
  •  
    • 109 mesaje
    29 Ian 2007, 21:34
    0 0
    Cine ti-a recomandat LEXOTANIL? am luat si eu acum cativa ani dar stiu ca este un antidepresiv mi-a dat dependenta pina intr-o zi cand am hot. sa merg pe naturiste si am fost la Bucuresti si am facut o cura de tratament cu ESENTE FLORALE care m-au ajutat atunci si am fost tare multumita mi-am reglat somnul si vreo 2 ani a fost bine aveam pofta si putere de munca ceea ce conta enorm.Probabil ca trebue sa repet tratamentul?Am avut din totdeauna tensiunea f.mica si asta im da ameteala si dureri de cap + o spondiloza cervicala,dorsala si lombara.CAm de toate ma doare spatele in permanenta.SANATATE iti doresc.