Totul despre parodontoza
-
28 Ian 2007, 23:420 0Am fost diacnosticata cu PARADONTOZA. Mi-au spus ca in 5-6 ani o sa imi cada toti dintii. Ce mai am de facut?
-
29 Ian 2007, 09:39eu cred ca un tratament la nivelul dintilor si al gingiei te-ar putea ajuta.la cate metode si cate medicamente au aparut nu cred asa ceva...mai bine mergi la alt medic.sanatate multa.
-
29 Ian 2007, 11:21salut. nu ai cum sa nu scapi de paradontoza, cel putin daca e descoperita la timp. mama mea a avut un inceput de paradontoza si a scapat in felul urmator: a facut un vaccin de la institutul cantacuzino care se numeste Cantastin. vezi ca se gaseste foarte greu, trebuie sa mergi acolo si sa intrebi cand se gaseste. in plus mama a folosit si foloseste numai pasta de dinti paradontax si sensodyne. a ramas oricum cu o sensibilitate la dinti si la gingii, dar nu i-a picat nici un dinte, a scapat de mirosul neplacut si de infectie. am inteles ca e bine sa se faca macar 1 data pe an acel vaccin. mama l-a facut acum vreu 3 ani si acum ar vrea sa mai faca o tura de cantastin prin primavara, cand apare de obicei vaccinul.
sfatul meu este sa mergi la un dentist foarte bun, fiindca nu este de gluma cu paradontoza. in afara de pierderea dintilor poti face infectii serioase la nivelul gingiilor.
sanatate!