Litiaza renala...

•  
    • 367 mesaje
    28 Ian 2007, 22:03
    0 0
    Pt evele care au sau au avut litiaza renala (pietricele la rinichi)...cu ce ati facut tratament? este eficient tratamentul cu Urinex? Si inca ceva, in timpul tratamentului aveti dureri de spate ca eu am inceput sa cred ca am vre-o problema la coloana...
  •  
    • 609 mesaje
    29 Ian 2007, 15:34
    0 0
    Buna
    Cu aceeasi problema ma confrunt si eu. Nu mai suport durerile
    Eu am luat si Urinex insa nu m-a ajutat prea mult.....Incerc si tratamente naturiste: ceai de matasea porumbului, ceai de cozi de cirese, si o reteta care cica dizolva pietrele: 50 ml suc de mere, 50 ml suc de lamaie si 50 ml infuzie de ienupar alb, toate amestecate si luate inainte de masa timp de o luna si jumatate.
    Daca sti tu un alt tratament zi-mi si mie sau voi evelor, va rog mult, durerile sunt ingrozitoare. Help!!!!!!!!!
  •  
    • 123 mesaje
    29 Ian 2007, 16:07
    0 0
    eu am scapat cu rowatinex. in plus beau minim 3 l de pa, fara sa ma fortez. foarte bune sunt tratamentele naturiste, tinctura de urzici de exemplu. te curata foarte bine.
  •  
    • 218 mesaje
    30 Ian 2007, 15:55
    0 0
    eu n-am mai avut probleme de 2 ani fiindca nu mai beau apa plata sau minerala, ci doar de la robinet
    imi umplu sticla de 2 litri dimineata si nu ma lasa prietenul meu s-adorm pana ce n-o termin pana seara
    si vara mananc f mult pepene, toamna struguri, e adevarat ca imi si plac f mult fructele, dar eu am facut litiaza fiindca nu mi-e sete, trebuie sa-mi pun ceasul sa sune din 2 in 2 ore ca sa beau apa
  •  
    • 367 mesaje
    30 Ian 2007, 20:44
    0 0
    Multumesc, fetelor! Si eu beau f multe lichide pe langa tratamentul cu urinex si mai ales ceai din cozi de cirese si matase de porumb dar eram ingrijorata din cauza durerilor de spate...dar se pare ca e normal(probabil ca elimin pietricelele).Am citit ca trebuie sa eviti sa mananci sarat si f condimentat pt ca favorizeaza formarea calculilor la rinichi si, de asemenea, berea e f buna pt eliminarea lor asa ca, daca nu puteti bea ceai...incercati cu bere...bineinteles, in scopuri curative V-am pupat si...sanatate!