candida albicans (candidoza)

•  
    • 21 mesaje
    28 Ian 2007, 16:19
    0 0
    am o problema cu aceasta nenorocita de candida...as vrea sa stiu dk ati avut si cum ati scapat...ma deranjeaza acea secretie iar la contact am o senzatie de usturime...cum mi am inceput viata sexuala de putin tp si nu am prea multa experianta m am gandit numai la prostii, frigiditate si alte idiotenii, insa akm stiu k acea senzatie incomoda se usturime se datoreaza acestei candidoze pe care am tratat o dar vad k nu si a facut efectul...mi e frica sa nu mai scap de ea? ma ingrozeste
  •  
    • 231 mesaje
    28 Ian 2007, 22:05
    0 0
    Incearca bai locale cu ceai de coada soricelului sau chiar sa bei tinctura de coada soricelului!!!Sanatate.
  •  
    • 387 mesaje
    28 Ian 2007, 22:27
    0 0
    buna,eu am scapat de candidoza cu pastilele nizoral(singurele care m-au ajutat).
  •  
    • 401 mesaje
    29 Ian 2007, 11:40
    0 0
    Incearca cu produsele bioclin. Sunt naturale si foarte bune. Le gasesti la farmacii gen sensiblu sau helpnet. Costa 35 RON gelul si tot cam atat si pastilutele efervescente. Le poti folosi ca sa previi dupa ce iti trece acum problema Daca mai sunt fete care le-au folosit si pot sa confirme ca sunt bune ...

Sanatate maxima!
  •  
    • 827 mesaje
    29 Ian 2007, 13:05
    0 0
    trebuie sa-ti faci o analiza a secretiei si o FUNGIGRAMA, la un laborator specializat. in functie de rezultatul acesteia (adica substanta activa care distruge ciuperca) medicul iti va prescrie o schema adecvata de tratament. nu mai face tratamente dupa ureche.
  •  
    ts
    • 109 mesaje
    29 Ian 2007, 13:25
    0 0
    Eu am scapat de candidoza cu un remediu homeopat.
  •  
    Tey
    • 454 mesaje
    29 Ian 2007, 14:54
    0 0
    Si eu tot cu remediu homeopat.Am incercat multe tratamente,am fc si fungigrama...dar tot reaparea.
    Am mers la un medic homeopat si am luat 3 feluri de pasilutze pe baza de plante.Acum sunt ok,o tin sub control.
  •  
    • 21 mesaje
    29 Ian 2007, 15:00
    0 0
    am facut analiza de secretie si rezultatul la candida albicans a fost pozitiv...prima data am luat fluconvim, dar mi a reaparut la putin tp...si doctora mi a prescris gynofort crema si pastile nizoral si tot degeaba...ma dispera