lipsa poftei de mancare

•  
    • 6 mesaje
    28 Ian 2007, 14:45
    0 0
    Fetita mea are 3 ani a fost nascuta prematur la 7 luni cu 540gr pina la un an si jumatate- doi ani manca foarte bine si orice , dar de atunci ma chinui sa manince . Nu pune gura pe brinza si este din ce in ce mai mofturoasa. Acuma a contactat viroza asta si a slabit dar nici nu mai vrea sa manince. nu stiu cum sa mai procedez cu ea. Poate ma sfatuiti. Am inceput sa ii dau Sanostol multi vitamine si poate vrea sa manince ce stiti de el?
    Astept pareri
    Va multumesc
    Sa caut un medic nutritionist pentru ea in Brasov?
  •  
    • 231 mesaje
    28 Ian 2007, 22:00
    0 0
    Sirop de catina,foarte bun la gust,dulce acrisor,de la orice farmacie unde se vand produse naturiste,accesibil ca pret,da si pofta de mancare si ii creste si imunitatea!!!Asa se intampla la copii,nu e cazul sa-ti faci griji si daca se poate la vara....la mare!!!A propos,nimic de mancare intre mese si un program cu ore fixe de masa.Doamne ajuta!!!
  •  
    • 6 mesaje
    28 Ian 2007, 22:15
    0 0
    Multumesc pentru sfat sper sa manince ceva, azi de exemplu nu a mancat mai nimica adica, 2 bucatele de paine cu sunca, o canita mica cu zeama de la supa si seara o cana cu lapte
    Nu stiu ce sa ii mai dau
  •  
    • 231 mesaje
    29 Ian 2007, 09:30
    0 0
    Dimineata,incearca dupa masa sa bea un suc natural de fructe si legume proaspat facut la storcator :mere,pere,portocala+sfecla rosie+morcov...etc,combinatii pe care le suporta la gust,macar o cescuta la inceput!!!Acum am citit alt topic si am vazut ca aveti probleme cu greutatea,asa ca trebuie consultat un medic nutritionist,plus analize!!!Sanatate si Doamne ajuta!!!