streptococ
-
28 Ian 2007, 14:210 0am fost la un medic si mi-a spus ca am o infectie cu streptococ care a ajuns pana in oase si mi-a dat un tratament naturist.
dar am citit ca se poate ajunge la reumatism si de aceea se iau injectii cu moldamin? Chiar asa grav poate fi? Ar trebui sa iau si eu tratament alopat???
Imi puteti da si mie ceva sfaturi??? -
28 Ian 2007, 14:44Fiica-mea a avut un streptococ in gat, ii afectase rinichii ,doar cu moldamin a scapat de el.
-
28 Ian 2007, 17:13Pussycat,medicul ti-a dat doar tratament naturist?In faza care o descrii tu trebuia un tratament mai agresiv...
Cele naturiste sunt foarte bune,dar intr-o faza mai incipienta.
Ti-a facut vreun test?Ce fel de streptococ ti-a depistat? -
28 Ian 2007, 18:26"... medic ... infectie cu streptococ care a ajuns pana in oase ... mi-a dat un tratament naturist..."
Esti sigura ca era medic ?
De ASLO a auzit ? L-ai facut ? Cat este ?
Eu zic sa cauti un medic competent ca nu-i de joaca .
Citeste articolul din link:
http://sanatate.jurnalul.ro/articol_48516/cu_aslo_pot_depista_infectiile.html -
28 Ian 2007, 18:48da Penicilina 5 zile si apoi saptamanal MOldamin.
lasa tratamentele naturiste.steptococul secreta o toxina care ataca oasele, inima si rinichii.acum poate ca nu simti, dar la batranete sigur ai vedea efecte si nu ar fi prea placut pentru tine.
chiar daca microbul ramane cantonat in cavitatatea bucala, aceasta toxina-streptolizina oslo intra in circulatie si ajunge la nivelurile enumerate mai sus.
cat Moldamin sa faci?functie de titrul ASLO.mergi si ceri aceasta analiza la un laborator-se recolteaza sange prin punctie venoasa, vii si ne spui rezultatul si abia apoi vedem cat si cum.poti ajunge sa faci si doi ani Moldamin-cate un flacon de 1.200.000.ui, im.