osteopenie
-
27 Ian 2007, 21:160 2am facut un test de osteoporoza si mi-a iesit ca as avea osteopenie destul de inaintata ,voi ati facut ? trebuie sa fac tratament dar vroiam sa mai aflu si alte pareri.
-
28 Ian 2007, 17:08Dabi ce varsta ai?Mai bine zis in ce categorie te incadrezi?20-30 ani,30-40 ani sau peste 40 ani...
Ai avut probleme cu lipsa de calciu pana acum?
Eu am avut din copilarie probleme cu lipsa de calciu si am incercat cam tot ce e pe piata.
Spune-mi cu ce te pot ajuta mai concret si o fac cu mare placere.
Pupici si duminica placuta. -
28 Ian 2007, 22:00am 40 de ani,dar am o problema ,sint la menopauza chirurgicala,de 7 ani ,deja la doctor imi spune,,ai o coloana ca o femeie de 60 de ani 'dar nu ma descurajez asta e ,fac tot posibilul sa ma incurajez singura .
-
29 Ian 2007, 21:56Sa stii ca am si un set de exercitii fizice recomandate pentru problemele de coloana,recomandate de o profesoara de gimnastica medicala.Necazul e ca nu le am in format electronic,cand vrei sa ti le trimit ,da-mi MP cu un numar de fax sau o adresa postala.
Banuiesc ca ti s-a recomandat calciu imediat ce ai intrat la menopauza.
De care esti tu multumita?
Acum ce ti s-a recomandat? -
31 Ian 2007, 22:33mi-au recomandat Evista,AlphaD3,Azinc menopauza,Lady4,si miscare multa cam atit ,oricum azi am mai fost la un dr.si mi-a zis sa nu imi fac probleme ''bunica lui a murit la 88 de ani '' si nu a mai durut-o nimic.Mai zii ceva ,cica fac prea mult caz pe tema asta,intr-un cuvint iesi afara ca nu ai nimic .
-
2 Feb 2007, 20:45Si eu am osteoporoza si ma tratez de 3 ani cu medicamaente si cauciu ca sa mi mai pied calciul din organism. Acum ,adica de 1 an iau actomel si alpha D3 iar suplimentar iau calciu lactic . M-am saturat dar trebuie sa le iau pentru ca risc sa mi se rupa oasele prin piederea calciului si sa ramin in pat.Riscul este destul de mare safac fracturi de coloana sau mai rau la picioare . Asta am inteles din ce am mai citit referitor la osteoparaza .Problema este de viitor,pina atunci iau medicamente.