furunculul....
-
27 Ian 2007, 04:010 0Cine imi da si mie cateva indicatii ! am un furuncul sub brat care ma seaca ! deci am pus crema neagra pe el cu pansament steril, a inceput sa curga, ce sa mai fac, sa iau antibiotice ... ? Sa merg la doctor nu cred ca vreau ca aia is cam sadici
si incep sa te taie... si nu vreau urma ... si il am chiar sub mana dreapta ! daca e cineva care se pricepe sau lucreaza in domeniu farmaceutic sau medical ! va rog ! ajutati-ma! va multumesc ! raspude-ti-mi va rog pe mail air_serban19@
Iahoo.com -
27 Ian 2007, 14:43Cind eram pustoaica la furuncul mama punea frunze de muscata sau patlagina bine zdrobite pe o bucata de pansament steril si schimbat la citeva ore,mai nou am aflat ca tinctura de propolis este buna pt inflamati ale pieli,dar mai bine da un google si afla ce tratament poti folosi.
-
27 Ian 2007, 15:46eu am un unguent cu propolis si e bun pt herpes si furuncul ,e super ieftin o cutie cam 3 lei
-
27 Ian 2007, 16:06Ulei de lavanda,aplicat direct pe el fara nici un pansament,dar nu mai"coace"in continuare si v-a ramane cat un bob de orez sub piele,radacina lui.Asta nu inseamna ca-ti va reaparea,dar poate te deranjeaza estetic.Altfel trebuie extirpat chirurgical si cum zona e cam dureroasa si bine vascularizata....!!!Incearca asa,Doamne ajuta!!!
-
27 Ian 2007, 20:54am uitat sa spun ca in clasa a V-A am avut un furuncul mare care a fost taiat pe viu,fara anestezie cu un bisturiu care nu prea era ascutit ,tata ma tine de picioare si un dr de mana si celalalt taia.