nimeni nu stie ce am

•  
    • 127 mesaje
    26 Ian 2007, 02:06
    0 0
    Help si pe mine va rog !!! De vreo 2 luni imi apar bubite pe mine ca de alrgie si ma umflu , tin regim de cand mi s-a intamplat prima data , mi-am facut analizele nu am nimik nici macar alergie , eu fiind alergica de mica la ciocolata si oua ... si totusi iau un tratament de alergii si ma umflu de nu imi trece numa daca ma duc la urgente sa imi fac un hemisuccinat , nu mai stiu unde sa ma mai duc m-am saturat , in 2 luni m-am umflat de vreo 9 ori urat la fata si acum m-ai nou si la maini ....
  •  
    • 231 mesaje
    26 Ian 2007, 08:54
    0 0
    Daca iti trece cu hemisuccinat inseamna ca-i totusi alergie.....eu faceam niste pete rosii urate de la detergent,de exemplu,asa ca verifica tot ce ti-ar putea da aceste simptome:cosmetice,inclusiv sapunul,sucuri naturale din fructe cu puf(piersica),medicamente si altele la care nu se fac teste alergologice!!!Sanatate multa si sa ne spui daca ai descoperit cauza.
  •  
    • 385 mesaje
    26 Ian 2007, 13:32
    0 0
    trebuie sa gasesti mancarea/medicamentul/etc. care te face sa ai reactiile astea. nici mie la testele de alergie nu mi-a iesit nimic, dar de la biseptol incep sa arat mai rau ca un monstru, imi ies niste plagi uriase pe piele, parca sunt din star trek . sper sa gasesti cat mai repede cauza pt ca stiu cat de neplacut e.
  •  
    • 127 mesaje
    26 Ian 2007, 14:00
    0 0
    mersi mult fetelor , mi-am spalat asternuturile, hainele fara dero , le-am fiert , nu am mai luat medicamente si cum tin regim , de fiecare data am mancat altceva , ca sa nu mai vb de cosmetice la care aproape am renuntat ,acum iau un tratament de alergie tavegil si xynol sau ceva de genul asta plus regim si totusi apar si ma mai si umflu ... sa vedem cand termin cu tratamentul , mi-a mai spus doctorul ca poate am si sitemul imunitar slabit si am zis sa ma duc la kovacy , sau ceva de genul asta dr homeopat sa incerc cu plante si ebinoceea parca sa vedem ca saptamana viitoare ma duc , va anunt
  •  
    • 116 mesaje
    26 Ian 2007, 14:52
    0 0
    chiar pe eva, pe prima pagina, am citit ieri un articol despre echinaceea. Mi s-a parut interesant. Sanatate multa
  •  
    • 4411 mesaje
    26 Ian 2007, 18:01
    0 1
    Testul pentru alergii ti l ai facut?
  •  
    • 127 mesaje
    26 Ian 2007, 19:13
    0 0
    aha toate posibile , toate ies negative
  •  
    • 213 mesaje
    26 Ian 2007, 19:44
    0 0
    un examen coproparazitologic ai facut ?
  •  
    • 354 mesaje
    26 Ian 2007, 19:46
    0 0
    ce inseamna toate "posibile".Mai exact ce anume?eu mi-am facut in primavara anului trecut toate testele la bacau la clinica doctorului stan,niste teste de ultima generatie.nici nu m-au zis cat m-au costat dar sunt sigure.Se fac pe baza de sange si pe 5 ramuri de alergeni cu zeci de subramuri fiecare.E discutabila deci "toate posibile".
  •  
    • 127 mesaje
    28 Ian 2007, 00:14
    0 0
    copro l-am facut astea de alergii le-a facut aici la dr iamandescu , am auzit ca e foarte bun alergolog , testele le-am facut pe mana cu diferiti alergeni , si restul analizelor , de sange radiografie ecografie pt chisturi , pt rinichi inclusiv supra renala , ca sa exclud infectii
  •  
    • 295 mesaje
    28 Ian 2007, 12:43
    0 0
    ghost, ai mancat cumva castraveti, arahide?
  •  
    • 127 mesaje
    28 Ian 2007, 12:45
    0 0
    nop , de 2 luni de cand am inceput cu tampenia asta am tinut regim pt alergie , legume fierte si din care aveam voie fructe si ceai cam atat
  •  
    • 354 mesaje
    28 Ian 2007, 13:34
    0 0
    Testele pe mana parerea mea e ca sunt depasite si deloc sigure plus ca sunt limitate in depistarea alegenilor.Cele din sange sunt cele mai sigure.Vezi cum merge poate te hotarasti sa faci aceste teste si in alta parte pana atunci iti recomand pe langa tratamentul alopat tinctura de trei frati patati.
  •  
    • 188 mesaje
    28 Ian 2007, 16:52
    0 0
    ghost_woman_isis iti dau acelasi sfat ca si symlove,adica tinctura de trei frati patati.E super si o poti combina cu tinctura de echinaceea care creste imunitatea organismului.
    Poti incerca in paralel cu tratamentul de la medic si o sa vezi rezultatele.
    Dupa ce scapi de problema asta,trebuie sa acorzi atentie deosebita la cresterea imunitatii organismului.
    E mai usor sa previi decat sa tratezi.
    Multa sanatate.
  •  
    • 213 mesaje
    28 Ian 2007, 18:13
    0 0
    Este vorba despre URTICARIE si ANGIOEDEM sa inteleg ?Care este diagnosticul pus de dr Iamandescu ?
    Cauzele frecvente ale urticariei sunt medicamentele, alimentele , conservantii (benzoat, aspartan), infectii (H Pilori, Candida, paraziti), afectiuni sistemice (colagenoze, afectiuni tiroidiene), factori psihici.
    Diagnosticul se pune prin excludere.Deci ia-o pe rand .

Intai fa-ti testele la medicover-synevo testari cutanate si masurarea IgE specifice in sange ,Testul Phadiatop, etc ,vezi linkul:
    http://www.synevo.ro/ro/lista.asp

Ai luat des antibiotice? candida cumva? probleme cu dintii ? sinuzita? folosesti anticonceptionale ?hipertiroidism? infectie urinara? probleme cu fierea?

Despre DIAGNOSTICUL BOLILOR ALERGICE ,cauzele ce provoaca urticaria si despre angioedem gasesti mai multe informatii in linkul: http://www.alergologie.ro/pagprincipalaVI.asp

un supliment f bun este ANTITOX de la Plantavorel
  •  
    • 127 mesaje
    12 Feb 2007, 00:45
    0 0
    Mersi mult de informatii si scuze ca am raspuns asa tarziu da am avut cateva saptamani infernale , am descoperit mai nou ca de la nervi fac toate reactiile astea , de la stres si am invatat sa ma calmez si trec si blande ma dezumflu singura , si in ultima vreme cum manac sanatos si am grija de mine ma simt mai bine am slabit si e totul ok de 2 saptamani nu am mai patit nimik , iau vitamine si ma simt super bine
  •  
    • 173 mesaje
    12 Feb 2007, 01:30
    0 0
    VEZI sa nu fie infectie cu giardia, asta nu iese usor la analize,poti duce multe probe pana se descopera si dupa ce scrii tu s-ar parea sa fie asa ceva
    Te sfatuiesc sa te adresezi unui medic de boli infectioase care se ocupa de infectia cu giardia {lambriaza }.Aceasta se trateaza usor cu Zentel dar trebuie prescris de medic.ITI DORESC sa rezolvi cat mai repede problema si sa-mi spui daca am avut sau nu dreptate.
  •  
    • 476 mesaje
    12 Feb 2007, 10:57
    0 0
    Pentru ghost_woman_isis:
    De ce nu incerci si alt alergolog?
    Eu ma tratez de ani de zile la Spitalul Malaxa, la Florian Popescu; este seful clinicii de alergologie si imunologie clinica.
    Sa nu crezi ca iau medicamente de ani de zile...; nu. Doar de cate ori am probleme.
    Tratamente naturiste nu am putut incerca deoarece sunt alergica la flori, graminee....multe chestii.
    Mi-am facut niste teste la Malaxa, si unele la Medicover (care nu au costat foarte mult-maxim 2 000 000 lei).
    Iar regimul, (pentru ca este foarte important), a fost mult mai variat decat legume fierte, fructe, ceai.
    Am o foaie A4 plina. Daca o am in geanta ti-o scanez si ti-o trimit.
    Scrie-mi e-mailul tau.
    Du-te acolo, nu vei regreta.
    Eu eram intoxicata de trei luni cand am fost prima oara; si mancasem doar regim. Eventual iti faci un vaccin, sau iti da ceva pentru cresterea imunitatii.
  •  
    • 127 mesaje
    12 Feb 2007, 21:57
    0 0
    ms mult uite mailul meu silviacost@yahoo.com , sa imi trimiti lista , ca sa raspund giardia a fost negativ si l-am facut de multe ori inclusiv la sange ca nu stiu enzofile sau ceva de genul asta ies mari si e ok acum , da vad ca totusi cand ma enervez imi apar astea plus o durere in piept da daca ma linistesc am vazut ca trec , nu mai stiu nici eu