Amigdale inflamate permanent

•  
    • 159 mesaje
    25 Ian 2007, 14:59
    0 0
    Eu am avut o amigdalita acum muuuulti ani si, de atunci, am ramas cu amigdalele inflamate. Infectie nu aveam. Mi-am facut de mai multe ori testele VSH si ASLO si intotdeauna au iesit foarte bune.

Anul trecut am avut TBC si, datorita tratamentului, inflamatia a scazut la jumatate.

Cativa medici mi-au spus ca, daca nu e o infectie, le pot lasa asa, ca poate fi mai complicat daca le scot.

Mai e cineva intr-o situatie asemanatoare?
  •  
    • 3528 mesaje
    25 Ian 2007, 15:33
    0 0
    Mesaj şters de administrator
  •  
    • 1280 mesaje
    25 Ian 2007, 20:17
    0 0
    si eu aveam mari probleme cu amigdalele. M-a ajutat f mult tinctura de propolis. Pun cu pipeta cateva picaturi pe fiecare amigdala. Simti ca arde dar are efect.
  •  
    • 130 mesaje
    27 Ian 2007, 11:22
    0 0
    subscriu la ceea ce a spus rozzz , da, tinctura de propolis este f.buna, am scapat de amigdalita pultacee fara antibiotice...
  •  
    • 293 mesaje
    27 Ian 2007, 19:35
    0 0
    Si eu am probleme cu amigdalitele, si in martie le scot afara, prin operatie binenteles. Am avut acuma 7 ani, o infectie si de atunci nici o problema pana anul trecut. Am avut si eu TBC ganglionara si dupa de 2 ori infectie la amigdalite. Nu mai reactionez la antibiotice si de frica ca iar fac infectie mai bine le scot