...

•  
    • 67 mesaje
    25 Ian 2007, 10:15
    0 0
    ...
  •  
    • 27 mesaje
    25 Ian 2007, 10:28
    0 0
    Si eu patesc la fel cu doua-trei zile inainte de menstruatie.Apoi nu ma mai dor. Nu stiu daca este normal dar pana acum nu am observat sa persiste durerea dupa aceasta perioada.
  •  
    • 83 mesaje
    25 Ian 2007, 14:01
    0 0
    Acum aproximativ 2 ani m-am trezit cu o galma la axila, se simtea ceva dureros, de marimea unui bob de mazare. M-am gandit ca e de la epilat si am crezut ca se va retrage de la sine, dar a doua zi aveam toata axila umflata, abia mai puteam sa ridic mana in sus, aveam dureri in tot bratul. M-am dus la doctor, nu mai puteam sa stau asa. Mi s-a spus ca e un fir de par crescut pe sub piele si infectat. Dr. de familia mi-a dat urmatorul tratament: 2 cutii cu Cedax de 400mg, mi-a spus sa tin permanent comprese cu rivanol si seara sa aplic baneocin unguent. Daca nu da semne ca in maxim 2 zile se retrage mi-a spus sa vin de urgenta pentru ca trebuie umblat acolo, mai precis urma sa mi se faca o incizie pentru a se elimina infectia; vazand ca m-am schimbat la fata dr. mi-a precizat ca nu am de ce sa ma sperii, ca incizia se face cu laser. Din fericire nu a mai fost nevoie de nimic altceva, tratamentul si-a facut efectul, in 3 zile nu mai aveam absolut nimic.

Tot ce pot sa-ti spun este sa nu stai asa, du-te la un dr. sa te vada, poti ajunge la complicatii urate.
  •  
    • 67 mesaje
    25 Ian 2007, 14:50
    0 0
    .
  •  
    • 83 mesaje
    25 Ian 2007, 15:42
    0 0
    In afara de Baneocin unguent chiar nu stiu ce sa-ti recomand, poate intrebi la farmacie ce ai mai putea lua.
  •  
    • 89 mesaje
    25 Ian 2007, 17:16
    0 0
    Poate ca ar trebui incercata lama o perioada
  •  
    • 306 mesaje
    25 Ian 2007, 17:33
    0 0
    ewu am patit sa ma doara ganglionul din cauza maselei.
  •  
    • 83 mesaje
    25 Ian 2007, 18:30
    0 0
    Eu nu m-am epilat niciodata cu aparatul la axila, am facut-o numai cu ceara si cu toate asta am avut probleme. Nu e o regula, o poti pati indiferent cat de atenta esti.
  •  
    • 231 mesaje
    27 Ian 2007, 16:24
    0 0
    Nu sunt ganglionii,ca ei sunt in profunzime si nu se vad,eventual se palpeaza si sunt durerosi.Bubitele sunt de la epilat si se rezolva cu ulei de lavanda,aplicat direct pe ei,cel mai bun dezinfectant pentru orice rana,cos,furuncul,etc.Se poate procura de la o farmacie cu produse naturiste si este accesibil ca pret!!!
  •  
    • 465 mesaje
    31 Aug 2007, 12:45
    0 0
    Tocmai am patit o chestie de genul asta, de ieri pana azi, si de aceea am dezgropat putin subiectul.

Ma doare ceva la axila si sunt de-a dreptul ingrozita pentru ca eu sunt mai paranoica de felul meu si ma gandesc la ce-i mai rau. Mai ales ca anul trecut cam pe vremea asta am avut un nodul la san si era cat pe ce sa ajung la operatie dar noroc ca am mai consultat un medic si mi-a dat niste medicamente de la care mi s-a vindecat nodulul.

Se poate sa ma doara pt ca trebuie sa-mi vina ciclul in orice moment de acum? Ca n-am mai patit asa ceva inainte de ciclu.
    Mi-e asa de groaza ca am ceva grav ...
  •  
    • 142 mesaje
    31 Aug 2007, 14:01
    0 0
    de ce medic endocrinolog? pt. ca daca este o infectie a firului pilos(par) cred ca te poate ajuta si generalistul (med. de familie) ori dermatologul .problema este la axila insa poate sa nu intereseze glanda .eu zic ca este infectarea unui fir pilos in urma epilatului .de ce oamenii se gindesc la ce e mai rau? apropo daca tumorile s-ar depista asa de usor nu s-ar ajunge la metastaza .multa sanatate si mergi la medic mai devreme de marti nu sta cu durerea
  •  
    • 142 mesaje
    31 Aug 2007, 14:05
    0 0
    scuze nu am fost atenta la data mesajului
  •  
    • 2209 mesaje
    31 Aug 2007, 14:50
    0 0
    Si eu am suferit de asa ceva. Am fost la medic si mi-a recomandat crema FUCIDIN, care la mine, a facut minuni. Ar fi totusi indicat sa iti faci un control, ca la noi, femeile, e riscant cu ganglionii axiali...
    Multa sanatate!