PROBLEMA -AJUTOR

•  
    AL
    • 105 mesaje
    19 Aug 2003, 14:43
    0 0
    Fetelor am o problema.Imi este si rusine sa spun .In urma cu 2 saptamani am inceput sa iau Mercilon ca anticonceptional.In continuarea menstruatiei aveam o singerare .foarte putina.Am inteles ca e ceva normal sa ai singerari.Problema este ca acum s-a oprit singerarea insa am o secretie ingrozitor de urat mirositoare.sI singerarea era la fel. Ce sa fac.?Acum patru zile am fost la doctor si mi-a spus ca singerarea este de la Mercilon si ca sa continui sa le iau.Va rog ajutati-ma .A mai patit careva asa?Mi se pare ca miros ingrozitor.
  •  
    AL
    • 105 mesaje
    19 Aug 2003, 14:47
    0 0
    Credeti ca e vorba de o infectie sau ceva genul asta? Dar daca era asa nu-si dadea doctora seama?
  •  
    • 1744 mesaje
    19 Aug 2003, 14:47
    0 0
    Parerea mea:schimba medicul!
    Nu strica sa te vada si altul.Eu am patit ceva asemanator de la diane-35, plus o stare de voma si de rau generalizat.Si le-am schimbat la foc automat! NU cred ca e normal ca hemoragia sa dureze atit. Si nici mirosul nu ma face sa cred ca sint toate bune si frumoase!
  •  
    AL
    • 105 mesaje
    19 Aug 2003, 15:56
    0 0
    Hemoragia s-a oprit dupa cateva zile.Probl e secretia aia urat mirositoare.mi-e frica sa nu fie vreo infectie.
  •  
    AL
    • 105 mesaje
    20 Aug 2003, 12:32
    0 0
    Chiar nu ma poate ajuta nimeni?
  •  
    • 246 mesaje
    20 Aug 2003, 12:45
    0 0
    cere si o a doua opinie, du-te si la alt medic. hai, nu mai fi necajita, o sa vezi ca o sa fie bine! nu dispera!
  •  
    • 69 mesaje
    20 Aug 2003, 16:51
    0 0
    Eu cred ca este vorba de o infectie de tip clamidia,daca tu spui ca miroase foarte urat.Nu sunt medic,dar am patit cu o prietena,care a venit la mine plangand intr-o zi,s-o duc la medicul meu ca miroase ca un...hoit.I-am zis ca o fi pierdut vreo sarcina si a facut infectie,dar mergand la medic i-a spus ca are clamidia.Acum nu este in tara,dar cand se intoarce pot s-o intreb ce tratament a urmat.

Dar sfatul meu,este sa consulti un alt ginecolog,pt ca nu este normal sa miroasa urat.Imi aduc aminte ca ia spunea ca mirosea mai mult in ultimele zile cand era indispusa,dar s-ar putea sa ma insel.Nu tine cont de rusine,si fugi urgent la control,draga al.
  •  
    • 111 mesaje
    22 Aug 2003, 08:44
    0 0
    nici mie nu mi se pare normala scurgerea pe care o ai sau mirosul. cauta alt medic,care sa aiba grija de tine, nu sa se faca ca te consulta. curaj!