RIGEVIDON

•  
    • 12 mesaje
    19 Aug 2003, 13:24
    4 4
    Sunt nevoita sa iau RIGEVIDON,pentru ca am un chist micut pe un ovar.Ingrasa sau nu RIGHEVIDON-ul.Vreau pareri numai de la persoane care au folosit aceste pastile.
    Multumesc.
  •  
    • 354 mesaje
    19 Aug 2003, 13:49
    1 0
    Eu am luat acum vreo 8 ani si medicul mi-a spus ca pot sa ma ingras cu pina la 10% din greutatea mea,dar nu m-am ingrasat decit 1-2kg.
    Acum citiva ani am luat si Diane35 si medicul care mi le-a prescris mi-a zis ca nu ma ingras de la ele,insa pot retine apa in tesuturi si sa iau la citeva zile un diuretic slab.Nici de la astea nu m-am ingrasat.
    Singura problema a fost ca atunci cind am renuntat la ambele am avut o menstruatie care venea cind vroia ea.Abia dupa un an s-a reglat.Acum vreau sa fac un bebe si nu am ramas inca insarcinata...
  •  
    • 12 mesaje
    19 Aug 2003, 14:00
    2 0
    Multumesc pentru raspuns si pentru incurajare(ca nu ingrasa).Totusi n-am inteles foarte clar,te-ai ingrasat 1-2 kg/an sau in cat timp.
    Te pup.
  •  
    • 1744 mesaje
    19 Aug 2003, 14:16
    4 0
    Draga mea,
    eu folosesc Rigevidon de vreo 5 ani si nu am luat in greutate nici un gram. Probabil depinde si de metabolism...Apare doar o usoara tensiune in sini inainte de menstruatie si nimic altceva.Cel putin asa se manifesta la mine.
    S-auzim de bine!
  •  
    • 12 mesaje
    19 Aug 2003, 14:24
    2 1
    Multumesc foarte mult.
    Sanatate multa.
  •  
    • 354 mesaje
    19 Aug 2003, 15:17
    1 1
    Am luat Rigevidon vreo 6 luni si m-am ingrasat 1-2kg in toata perioada asta.
  •  
    • 1744 mesaje
    19 Aug 2003, 15:28
    0 0
    ...Deci depinde de organismul fiecareia dintre noi..Macar stim .
  •  
    • 360 mesaje
    20 Aug 2003, 09:38
    2 2
    Dragele mele, am luat Rigevidon doar doua luni acum cativa ani si de la ele am facut noduli multipli la ambii sani. Am ajuns, astfel, in faza precanceroasa. M-am tratat aproximativ trei ani, in care am blestemat ziua in care am intrat in cabinetul doctoritei care mi-a prescris aceste pastile pentru reglarea menstruatiei. Recent, ginecologul meu, prof.dr. de un profesionalism si o omenie rare, mi-a explicat ca Rigevidon-ul reprezinta cel mai ieftin si mai periculos anticonceptional de pe piata!! Ar fi, cred eu, bine, sa va intrebati medicul, poate sunt eu exagerata?!
  •  
    • 1744 mesaje
    20 Aug 2003, 12:00
    1 0
    BMG, m-ai bagat in sperieti!
  •  
    • 360 mesaje
    20 Aug 2003, 13:47
    0 0
    Nu vreau sa te sperii dar nici nu glumesc cu astfel de lucruri. Sincer, am fost un om disperat si mi-a trebuit mult timp sa imi revin. Si, in plus, colegei mele i-a aruncat medicul la cosul de gunoi cutia de Rigevidon si a refuzat sa o mai trateze daca mai ia astfel de pastile...
    Nu disperati, insa, intrebati si voi un medic!
  •  
    • 12 mesaje
    20 Aug 2003, 15:49
    2 0
    Eu am fost la un medic ginecolog care mi-a prescris aceste pasile.Acest medic este seful sectiei de ginecologie din orasul meu.Foarte multe femei zic ca este celmai bun.Acum ce sa fac.
  •  
    • 49 mesaje
    21 Aug 2003, 09:28
    1 0
    Mercilon / Marvelon pot fi alternative la Rigevidon? Foloseste cineva? Ce rezultate au? Ne ingrasam de la ele? Intreb de Mercilon sau Marvelon pentru ca am auzit ca au o concentratie hormonala foarte slaba si ar avea cele mai putine efecte secundare.
  •  
    • 360 mesaje
    21 Aug 2003, 12:28
    3 0
    In orice tara civilizata si mai nou si la unele cabinete private din Romania, anticonceptionalele se prescriu DOAR dupa analize amanuntite si testari pentru a se vedea efectul asupra fiecarui organism in parte, pentru ca nu suntem toate la fel.
    Asa cum am spus, si mie mi-a prescris o doctorita Rigevidon si uite ce mi s-a intamplat! Nu este insa lege pentru toate femeile! Eu am vrut decat sa trag un semnal de alarma cu privire la un posibil risc. Am cunoscut la 23 de ani groaza si disperarea ca pot sa mor de cancer la san si cred ca e de datoria mea sa spun tuturor de la ce mi s-a tras.
  •  
    avy
    • 490 mesaje
    21 Aug 2003, 12:44
    0 1
    De ce luati asa ceva?
  •  
    • 83 mesaje
    22 Aug 2003, 11:48
    1 0
    auziti mai copii, da' cat costa Rigevidon-ul ??? Doar de curiozitate intreb, eu stiu ca de obicei pentru sanatate nimic nu ar trebui sa fie prea scump.Eu folosesc Logest recomandat de medic ginecolog(cabinet particular)dupa o gramada de analize ale sangelui (+ urina), shi costa 230.000 folia.Eu personal ma simt excelent, nu am luat in greutate,nu am sangerari intre menstre,am inteles ca este un anticonceptional cu continut f. mic de hormoni, nu stiu cum e cu pretul........probabil ca ce e ieftin e si cam prost! Astept impresii......
    Zuzen
  •  
    • 12 mesaje
    22 Aug 2003, 13:23
    0 0
    Nu te condamna nimeni, ca ti s-a intamplat un lucru de care s-ar teme orice femeie.Eu personal i-ti multumesc ca mi-ai impartasit experienta ta.Ai dreptate cind ai spus ca trebuie sa afle si alte femei acest lucru.Sper insa ca acel pericol a trecut si acum esti sanatoasa.Eu personal n-as lua nici un fel de anticonceptional,dar sunt nevoita sa iau din cauza chisturilor care mi-au aparut pe ovar.
    Intrebarea mea era insa de ce RIGEVIDON
    si nu altceva.
    Va pup si sanatate multa.
  •  
    • 12 mesaje
    22 Aug 2003, 13:28
    0 0
    Aici nu era vorba de bani.Mie mi-a prescis medicul RIGEVIDON si mi-a zis sa iau 3 luni de zile.N-am ales eu RIGEVIDON-ul pentru ca este mai ieftin .Si eu sunt de aceeasi parere ca banii nu conteaza cind e vorba de sanatate.
  •  
    • 34 mesaje
    23 Sep 2003, 13:06
    1 0
    Buna, si eu am luat 2 ani rigevidon si apoi microginon care ar fi avut aceeasi concentratie, 3 ani si pot spune ca nu m-am ingrasat deloc.
  •  
    • 20 mesaje
    25 Sep 2003, 10:31
    1 0
    Fetelor , eu iau de 6 ani RIGEVIDON si nu m-am ingrasat deloc, ma simt chiar foarte bine ... si ceea ce a patit colega noastra ... nu stiu ce sa spun ...dar m-a cam ingrijorat ...
    Trebuie de urgenta sa fac un consult ginecologic....
    PA!
  •  
    • 296 mesaje
    25 Sep 2003, 14:30
    1 0
    si eu am o prietena caruia ii era bine cu Rigevidon si a folosit vreo 4 ani; dupa nastere medicul ia zis sa le schimbe cu Microginon, dar nu i-a spus si de ce; oricum, ii e bine; mie nu mi-a priit Microginon-ul, si la revedere cu ele; acum mi-e bine cu Diane; am auzit de anticonceptionale noi "Janine" tot antiandrogene ca si Diane-le, dar mai usoare, cica e promotie in farmaciile din Bucuresti;

a, pentru cine a intrebat "de ce luam asa ceva" eu raspund: n-am si io ce face, ma scarpin, ca sa fac buba si sa ma duc la doctor, ca am atata timp liber, incat nu stiu unde sa ma mai duc de plictiseala
    auzi, te doare capul, nu altceva, de ce oare crede ca luam ..