Negi

•  
    • 17 mesaje
    23 Ian 2007, 23:00
    0 0
    Buna!
    Stie cineva cum as putea sa scp de negii de la degetele mainii?Am incercat tot felul de solutii dar degeaba.Am incercat si rostopeasca,dar nu a mers.
  •  
    • 2039 mesaje
    23 Ian 2007, 23:23
    0 0
    Cauterizare! Si isoprinosine sa nu iti mai apara dupa!
  •  
    • 97 mesaje
    23 Ian 2007, 23:25
    0 0
    Cu bitter suedez ai incercat???Stiu ca la degetele mainii de obicei apar veruci care sunt albe( ca niste excrescente).Pentru asta este o solutie speciala la farmacie dar nu stiu cum se numeste.
  •  
    • 1552 mesaje
    24 Ian 2007, 13:05
    0 0
    duofilm de la farmacie
  •  
    • 4487 mesaje
    24 Ian 2007, 13:08
    0 0
    categoric cauterizarea. din pacate este si cea mai dureroasa, dar scapi sigur.
  •  
    • 1562 mesaje
    24 Ian 2007, 13:30
    0 0
    si eu am avut si m-am dus la spital de 2 ori. m-a dat cu zapada carbonica. dupa a doua sedinta scapasem si nu au ramas semne. de la laser pot ramane.
  •  
    • 1552 mesaje
    24 Ian 2007, 15:09
    0 0
    mie cu duofilm nu mi-a ramas nici un semn si e doar 15 lei
  •  
    • 497 mesaje
    24 Ian 2007, 16:04
    0 0
    si eu am avut la maini .cauterizare sau azot lichid (eu le-am "probat" pe amnadoua....au cam acelasi efect). si am luat metroclopramid.
  •  
    • 4411 mesaje
    24 Ian 2007, 17:26
    0 0
    Metoclopramidul nu este pentru greata?

Cauterizarea e naspa rau.Eu cel putin asa imi amintesc de la sora mea.eram micute cand avea ea o gramada de negi si cand i au cauterizat..saraca Sau poate am ramas eu cu impresia asta pt ca eram mica.Mai incearca si cu altele.Ai insistat cu rostopasca?Eu am avut o data un neg si intr o vara m am dat mereu cu suc de rostopasca si s a uscat.Dar ma dadeam mereu.Mai insista cu ce iti recomanda evele inainte de cauterizare.
  •  
    • 497 mesaje
    24 Ian 2007, 17:46
    0 0
    Este pentru ficat. Mie mi s-a zis ca am probleme cu ficattul si de asta imi apar. Iar cu cauterizareae dureroasa dar mie doar asa mi-au trecut. In orice caz degeaba dam noi sfaturi ca medicul va hotari ce trebuie sa faca
  •  
    • 218 mesaje
    24 Ian 2007, 23:43
    0 0
    sunt mai multe variante....incearca ulei de ricin.se fac frectii seara si dimineata cca 3-4 saptamani.sau macerat(8 zile) din coaja a 2 lamai in 200 ml otet tare(se fac badijonari de 2 ori/zi).mai merge si tinctura de propolis-ungi seara si dimineata negii.
  •  
    • 601 mesaje
    30 Ian 2007, 15:03
    0 0
    Pe vremuri, am scapat de un neg in palma, care ma chinuia de luni de zile, cu nitrat de rgint. Am dat dimineata si seara, timp cam de 2 sapt. si a cazut singur, fara durere sau urme. Inainte se gasea in orice farmacie, sub forma de creion, asa se si numea: creion nitrat de argint. Daca vedeti pe undeva cumparati cu toate increderea si anuntati-ma si pe mine unde se gaseste. Eu am cautat si farmacistii ma vechi spun ca nu au mai primit de mult timp, cei noi, habar n-au...
  •  
    • 27 mesaje
    30 Ian 2007, 15:23
    0 1
    acum cativa ani am avut negi si eu si sora mea.am scapat de ei cu ajutorul unui amestec de untura cu piatra vanata(asa o numea bunica mea).se sfarama aceasta "piatra",se amesteca cu untura pana se face o pasta.intepi putin negul si pui acest amestec peste el lasand sa intre in piele.dupa cateva zile se va usca.

ps nu stiu sigur daca asa se numeste,dar poti intreba la farmacie.are o culoare albastra spre mov.
  •  
    • 1 mesaje
    1 Feb 2007, 09:02
    0 0
    Eu am incercat cu rostopasca planta si a mers. Am tamponat fiecare neg in parte in fiecare zi timp de 2 saptamani si am scapat de negi. Trebuie sa folosesti zeama aceia galbena care rezulta din ruperea plantei. Daca nu ai de unde sa faci rost de planta cruda incearca cu tinctura de rostopasasca. Poate merge asa. Succes si rabdare multa.
  •  
    • 1 mesaje
    1 Feb 2007, 15:21
    0 0
    Incearca asta si in 3 saptamani vei scapa de negi.
    Clocoteste 250ml de apa impreuna cu 5 linguri de sare.Solutia obtinuta
    aplic-o pe negi de 3 ori pe zi timp de 3 saptamani.Negii se vor usca.
  •  
    2 Feb 2007, 02:29
    0 0
    cauterizarea este o metoda drastica la care nu trebuie sa apelam neaparat.Eu am avut negi cand aveam vreo 8 ani si mama imi taia negii dupa baie si imi punea local 2 solutii de la farmacie care ma usturau ingrozitor,de aceea nu as recomanda asa ceva cat despre numele lor ,nu imi aduc aminte.Cert este ca este o alta metoda mult mai practica,folosirea cremei cu propolis si aloe de la Forever care se gaseste numai la distribuitorii autorizati.am fost surprinsa sa constat cum numai dupa cateva aplicari unui prieten de-al meu i-a cazut pur si simplu negul cu care se ''pricopsise''si mai ales cat era de adanc ce sa mai spun despre suferinta pe care o indurasem eu...Daca esti interesata iti dau nr. de tel. al mamei lui care este distribuitor si care pe mine m-a ajutat in alta problema-ulcer duodenal cu nisa.