Negi
-
0 0Buna!
Stie cineva cum as putea sa scp de negii de la degetele mainii?Am incercat tot felul de solutii dar degeaba.Am incercat si rostopeasca,dar nu a mers. -
Metoclopramidul nu este pentru greata?
Cauterizarea e naspa rau.Eu cel putin asa imi amintesc de la sora mea.eram micute cand avea ea o gramada de negi si cand i au cauterizat..saraca
Sau poate am ramas eu cu impresia asta pt ca eram mica.Mai incearca si cu altele.Ai insistat cu rostopasca?Eu am avut o data un neg si intr o vara m am dat mereu cu suc de rostopasca si s a uscat.Dar ma dadeam mereu.Mai insista cu ce iti recomanda evele inainte de cauterizare. -
Pe vremuri, am scapat de un neg in palma, care ma chinuia de luni de zile, cu nitrat de rgint. Am dat dimineata si seara, timp cam de 2 sapt. si a cazut singur, fara durere sau urme. Inainte se gasea in orice farmacie, sub forma de creion, asa se si numea: creion nitrat de argint. Daca vedeti pe undeva cumparati cu toate increderea si anuntati-ma si pe mine unde se gaseste. Eu am cautat si farmacistii ma vechi spun ca nu au mai primit de mult timp, cei noi, habar n-au...
-
acum cativa ani am avut negi si eu si sora mea.am scapat de ei cu ajutorul unui amestec de untura cu piatra vanata(asa o numea bunica mea).se sfarama aceasta "piatra",se amesteca cu untura pana se face o pasta.intepi putin negul si pui acest amestec peste el lasand sa intre in piele.dupa cateva zile se va usca.
ps nu stiu sigur daca asa se numeste,dar poti intreba la farmacie.are o culoare albastra spre mov. -
Eu am incercat cu rostopasca planta si a mers. Am tamponat fiecare neg in parte in fiecare zi timp de 2 saptamani si am scapat de negi. Trebuie sa folosesti zeama aceia galbena care rezulta din ruperea plantei. Daca nu ai de unde sa faci rost de planta cruda incearca cu tinctura de rostopasasca. Poate merge asa. Succes si rabdare multa.
-
cauterizarea este o metoda drastica la care nu trebuie sa apelam neaparat.Eu am avut negi cand aveam vreo 8 ani si mama imi taia negii dupa baie si imi punea local 2 solutii de la farmacie care ma usturau ingrozitor,de aceea nu as recomanda asa ceva cat despre numele lor ,nu imi aduc aminte.Cert este ca este o alta metoda mult mai practica,folosirea cremei cu propolis si aloe de la Forever care se gaseste numai la distribuitorii autorizati.am fost surprinsa sa constat cum numai dupa cateva aplicari unui prieten de-al meu i-a cazut pur si simplu negul cu care se ''pricopsise''si mai ales cat era de adanc ce sa mai spun despre suferinta pe care o indurasem eu...Daca esti interesata iti dau nr. de tel. al mamei lui care este distribuitor si care pe mine m-a ajutat in alta problema-ulcer duodenal cu nisa.