Ceai Verde

•  
    • 360 mesaje
    19 Aug 2003, 12:22
    0 0
    Am citit numeroase articole despre efectele miraculoase ale ceaiului verde.
    Stie cineva cat si cum se bea?
  •  
    • 1744 mesaje
    19 Aug 2003, 13:22
    0 0
    bmg, se face infuzie ...si nu am citit nicaieri ca ar exista vreo contraindicatie...japonezii il beau pe rupte!
  •  
    • 360 mesaje
    19 Aug 2003, 13:37
    0 0
    Multumesc mult, Achamot!
  •  
    • 1744 mesaje
    19 Aug 2003, 13:48
    0 0
    Ei, si tu acuma..de ce sintem aici?

te pup
  •  
    • 291 mesaje
    19 Aug 2003, 13:55
    0 0
    Eu am baut din acela la pliculete si era sa-mi sara inima din loc.Parca aveam furnici in vene.De ce?
  •  
    • 360 mesaje
    19 Aug 2003, 16:28
    0 0
    Sunteti toate niste duuuuuulci!!!
    Am auzit ca acest ceai verde este mai tare decat cafeaua si mi-e frica sa nu-mi dea palpitatii...am antecedente. Azi am cumparat ceai verde cu lamaie si voi incerca.
    Daca intrati pe adresa pe care am indicat-o la "Frumusete"-"Cum sa ne pastram frumusetea" ref.la Formula As, veti citi acolo despre ceaiul verde.
    Oricum, keep in touch si sa o tinem aproape!
  •  
    • 1744 mesaje
    19 Aug 2003, 16:45
    0 0
    Ei, sa fie, eu nu am avut nimic..poate am si antrenament de la cafea, dar nu
    m-a durut nici in spatele garii
    Dar daca voi ziceti ca s-ar putea sa aiba si ``efecte secundare``, asa o fi .
    Va pup!
  •  
    • 69 mesaje
    19 Aug 2003, 18:28
    0 0
    buna bmg.
    sotul meu bea ceai verde cu lamaie in fiecare zi,si acasa si la servici.Spune ca elimina toate toxinele din organism.Nu are efecte secundare.Beau si eu in special iarna,dupa o baie fierbinte,dar nu frecvent,ca el.
    Ceaiul pe care il bem noi este nemtesc,si pe cutie scrie ca se prepara astfeluneti plicul intr-o caesca,fierbeti apa si lasati sa se raceasca putin.Turnati apa peste plic si lasati maximum 4 min.Noi il preparam in filtru,si mai adaug si o felie de lamaie alaturi de doua plicuri de ceai.
    Costa 745oo,dar sunt foarte multe sortimente pe piata.Unele chiar foarte ieftine.
    In ceea ce priveste,cat sa bei ,nu conteaza.Sa stii ca sunt unele pe piata care contin guarana,acelea sunt mai puternice decat o cafea,si pot produce reactii neplacute.
    La noi in casa ceaiurile ma costa o avere.Suntem renumiti in ceauri bune,scumpe,si cand pun filtru la treba miroase toata casa.Pentru iarna recomand gama Mildford-cele de fucte si cele de scortisoara.Costa in jur de 100000 lei.
    Sunt foarte multe femei care cauta sa bea ceai verde pt.slabit,dar sa sti ca nu are efect.El elimina doar toxinele,si poti sa mergi mai des la Wc.
  •  
    • 93 mesaje
    19 Aug 2003, 21:35
    0 0
    Fetelor, eu am vazut o clasificare dupa cita cafeina contin si era ceva de genul: cafeaua pe primul loc, ceaiul negru locul doi si ultimul era ceaiul verde.
    Cat despre iesitul la toaleta, probabil depinde cu ce este combinat. Eu beau ceai verde de rup si nu am probleme.
    Dificila, despre furnici in vene asa am patit si eu. Dar era ceai verde de la mama lui si nu mi-a mai trebuit o saptamina dupa aceea)
  •  
    • 1744 mesaje
    19 Aug 2003, 21:58
    0 0
    ..si cafeaua, mai ales daca e cu lapte , te ``linisteste`` ...urgent!
    Din proprie experienta!
  •  
    • 291 mesaje
    20 Aug 2003, 08:58
    0 0
    Dragele mele ieri am citit un articol care m-a bucurat enorm.Ciocolata previne imbatrinirea.E drept ca se referea la un nou produs nemtesc,dar cred ca orice contine cacao are efect.Motivul bucuriei mele este ca eu sint o MARE consumatoare a acestui produs....asa ca am un motiv in plus.Voi stiti ceva despre asta?
  •  
    • 636 mesaje
    20 Aug 2003, 09:22
    0 0
    Nevoia de dulce apare atunci cand in creier scade nivelul unei substante responsabile de "starea de bine"...iar cea mai la indemana metoda de a reechilibra balanta este ciocolata (nu conteaza cantitatea...o patratica sau un baton...fiecare dupa pofta).

Ceaiul verde este bun si pentru igiena cavitatii bucale. El contine o enzima care neutralizeaza ph-ul (parca ar fi reclama la orbit).La marii consumatori de ceai verde "se gasesc" foarte putine carii.
  •  
    • 360 mesaje
    20 Aug 2003, 09:32
    0 0
    Am inceput de ieri sa beau ceai verde Lipton cu lamaie. Nu am lasat foarte mult pliculetul la infuzat si nu a iesit foarte tare dar este minunat la gust.Pentru mine este important sa gasesc un inlocuitor al cafelei pentru ca fac abuz si am inceput sa am palpitatii. Daca este si benefic organismului, e perfect!
    Despre ciocolata, am citit ca este foarte buna ciocolata neagra in prevenirea si tratarea anumitor afectiuni.