tatuaje
-
0 0Salut,
stie cineva daca exista si unde (inafara de Roderma) vreun cabinet dermato unde as putea sa imi decolorez / scot un tatuaj?
multumesc mult -
salut..
nu stiu alt cabinet inafara de Roderma , nu stiu nimic de ei...tocmai de aia am si intrebat...dar e bine de stiut ca lucreaza bine..!ceea ce mi se pare absurd la ei ..sunt preturile...
..dar presupun ca astea sunt preturile pietei.in caz ca afli de alt cabinet , lasa`mi si mie un mesaj.Mi-ar placea sa am mai multe variante.din cate am inteles eu operatia e foarte scumpa...merci -
tatuajul e pe brat , nu este urat..nu e nici colorat...are un pic de rosu...si nu e f.mare...cam 6-7 cm lungime si 4 latime..
hmm...acum m-ati pus pe ganduri..si eu am unu` in zona lombara si....ce treaba are tatuajul cu epidurala?..doar tusul nu patrunde atat adanc incat sa afecteze pe acolo......hmm...nu`mi dau seama... -
cica laserul e cea mai buna metoda...am o cunostinta care avea tatuat pe brat o brata cu numele prietenului..si bineinteles cand s-au desp...a vrut sa si`l scoata... nu pot sa`mi deau seama de ce...dar a fost la stat...la spital ..si i l-a scos...hmm...nu va puteti imagina ce urma i-a ramas...parca i=a jupit pur si simplu pielea...uuu...urat rau!..m-a ingrozit gandu` ca ar putea sa`mi ramana asa pe brat..ihh!!!