burticile si crema
-
0 0Buna fetele! am si eu o nelamurire: sunt in saptamana 18 si burtica mea creste, normal, cateodata simt ca asa se intinde pielea de parca sta sa puste. Cele care au experimentat faza de mamica in devenire, v-ati dat CU CEVA CREMA ANUME PE BURTICA? SI DE CARE. Pentru ca dr mea a spus sa nu dau cu NIMIC pe ea pt ca se absoarbe, are de suferit bebelu mai incolo, o sa faca ceva alergie, pete pe piele. Ce sa fac? ce parare aveti?
-
e bine intradevar sa folosesti o crema cat mai naturala dar poti sa te ungi linistitta pe burtica.
am mai citit si eu ca nu e bine sa folosesti tot felul de creme parfumate sau anti-celulitice sa nu faci alergii la ele tocmai cand esti cu burtica, dar cu o crema simpla hidratanta sau cu creme cu care te dadeai si pana acum poti linistita sa te ungi daca simti ca e nevoie. -
gandeste-te cum va arata burtica dupa ce vei naste daca nu o dai cu crema. Uleiul de masline e bun, pt gravide am vazut in farmacii o cremae speciale.
eu zic sa nu mai amani si sa incepi sa te dai cu crema am o prietena care foloseste de cand a aflat ca e gravida si dupa ce a nascut nici nu s-a vazut pielea era foarte ferma
-
ciudat cum unii medici prefera sa pushte pielea pe tine spunandu-ti "ca-i faci rau bebelashului daca te dai cu crema". ei bine,eu m-am dat cu tone de crema,bebe nu are nimic ,iar eu nicio vergetura.ba ,mai mult ,prin luna a saptea,mi-am tras o pictura cu acuarele pe baza de apa pe toata burta si bebe al meu nu are niciun semn.
sa-ti spun ce creme am folosit eu
tonilastil- de la decleor-150 ml
biovergetures- de la biotherm-150 ml
vergeturyl creme-jeanne piaubert-200 ml
huile"tonic" -clarins ulei 100 ml
palmer's -skin firming lotion-250 ml
mustella -200 ml
elastin 3-de la robelyn-250 ml
substance( www.mattercompany.com) -150 ml
si cateva dintre ele le-am avut in doua exemplare
atat eram de disperata sa nu-mi apara vergeturi
dr meu de fam mi-a zis ca daca e sa apara,apar si cu toate cremele cu care te dai,dar ...sincer...la cate creme am bagat ...unde sa mai apara ???ca de mule ori nici apa nu prindea de cat eram eu de unsa.
si inca ceva,nu te da numai pe burtica,da-te si pe coapse,sani,in spatele genunchilor,pe sholduri si pe fund.
burtica frumoasa si sanatoasa sa ai