burticile si crema

•  
    • 49 mesaje
    19 Ian 2007, 12:28
    0 0
    Buna fetele! am si eu o nelamurire: sunt in saptamana 18 si burtica mea creste, normal, cateodata simt ca asa se intinde pielea de parca sta sa puste. Cele care au experimentat faza de mamica in devenire, v-ati dat CU CEVA CREMA ANUME PE BURTICA? SI DE CARE. Pentru ca dr mea a spus sa nu dau cu NIMIC pe ea pt ca se absoarbe, are de suferit bebelu mai incolo, o sa faca ceva alergie, pete pe piele. Ce sa fac? ce parare aveti?
  •  
    • 2825 mesaje
    19 Ian 2007, 12:43
    0 0
    Doctora ta e cam ...dusa.
    Ce risc poate exista daca te dai cu o crema de corp?
    Acum nu te mai speli pe dinti?
  •  
    • 306 mesaje
    19 Ian 2007, 12:46
    0 0
    :O e nebuna doctorita daca se poate numi doctorita
  •  
    • 49 mesaje
    19 Ian 2007, 12:48
    0 0
    Chiar asa! Dr.de familie a afirmat asta, dar sunt curioasa ce imi recomanda gicecoloaga care imi urmareste evolutia sarcinii.
  •  
    • 635 mesaje
    19 Ian 2007, 12:50
    0 0
    e bine intradevar sa folosesti o crema cat mai naturala dar poti sa te ungi linistitta pe burtica.
    am mai citit si eu ca nu e bine sa folosesti tot felul de creme parfumate sau anti-celulitice sa nu faci alergii la ele tocmai cand esti cu burtica, dar cu o crema simpla hidratanta sau cu creme cu care te dadeai si pana acum poti linistita sa te ungi daca simti ca e nevoie.
  •  
    • 49 mesaje
    19 Ian 2007, 12:55
    0 0
    As fi folosit ca si pana acum ceva de la Avon, o lotiune de corp cu extract de ovaz si grau pt ca am pielea destul de uscata mai ales pe picioare si maini si ma gandesc ca nu face rau daca dau si pe burticuta.
  •  
    • 306 mesaje
    19 Ian 2007, 12:55
    0 0
    gandeste-te cum va arata burtica dupa ce vei naste daca nu o dai cu crema. Uleiul de masline e bun, pt gravide am vazut in farmacii o cremae speciale.

eu zic sa nu mai amani si sa incepi sa te dai cu crema am o prietena care foloseste de cand a aflat ca e gravida si dupa ce a nascut nici nu s-a vazut pielea era foarte ferma
  •  
    • 4 mesaje
    19 Ian 2007, 12:57
    0 0
    poti folosi o crema de corp,dupa dus.eu am folosit zilnic si nu am facut nici vergeturi si nici fetita nu a avut nimic.doar un semn din nastere(pt.ca am furat zarzare).sarcina usoara!
  •  
    • 827 mesaje
    19 Ian 2007, 13:14
    0 0
    cauta in farmaciile sensi blu cremele MUSTELLA, sunt speciale pentru femeile gravide si exista diverse variante: preventiv pentru vergeturi, ultra hidratanta etc.
  •  
    • 1013 mesaje
    19 Ian 2007, 16:05
    0 0
    ciudat cum unii medici prefera sa pushte pielea pe tine spunandu-ti "ca-i faci rau bebelashului daca te dai cu crema". ei bine,eu m-am dat cu tone de crema,bebe nu are nimic ,iar eu nicio vergetura.ba ,mai mult ,prin luna a saptea,mi-am tras o pictura cu acuarele pe baza de apa pe toata burta si bebe al meu nu are niciun semn.

sa-ti spun ce creme am folosit eu

tonilastil- de la decleor-150 ml
    biovergetures- de la biotherm-150 ml
    vergeturyl creme-jeanne piaubert-200 ml
    huile"tonic" -clarins ulei 100 ml
    palmer's -skin firming lotion-250 ml
    mustella -200 ml
    elastin 3-de la robelyn-250 ml
    substance( www.mattercompany.com) -150 ml

si cateva dintre ele le-am avut in doua exemplare atat eram de disperata sa nu-mi apara vergeturi

dr meu de fam mi-a zis ca daca e sa apara,apar si cu toate cremele cu care te dai,dar ...sincer...la cate creme am bagat ...unde sa mai apara ???ca de mule ori nici apa nu prindea de cat eram eu de unsa.
    si inca ceva,nu te da numai pe burtica,da-te si pe coapse,sani,in spatele genunchilor,pe sholduri si pe fund.

burtica frumoasa si sanatoasa sa ai
  •  
    • 3528 mesaje
    19 Ian 2007, 20:21
    0 0
    Mesaj şters de administrator
  •  
    • 584 mesaje
    21 Ian 2007, 11:26
    0 0
    Eu pe toata durata sarcinii m-am dat pe burta cu ulei pentru bebelusi, de la Johnsons. Nu am nici o vergetura, desi am pus pe mine peste 25 kg (acum le-am dat jos, ha,ha), asa ca va imaginati cam cat de intinsa a fost pielea!
  •  
    • 650 mesaje
    21 Ian 2007, 17:49
    0 0
    untul de cacao e recomandat pentru burtica! poate gasesti asa simplu, daca nu uita-te sa fie la ingredientele cremei pe care o cumperi.
  •  
    • 49 mesaje
    22 Ian 2007, 09:14
    0 0
    Va multumesc din suflet fetelor pt raspunsuri! Azi o sa ma hotarasc dintre toate produsele folosite de voi pe care sa-l folosesc, oricum o sa ma dau pt ca si inainte foloseam o lotiune de corp, cu doctorii astia...vai de noi
    Va pup pe toate }{