in loc de klion d ?

•  
    • 627 mesaje
    19 Ian 2007, 09:14
    0 0
    Mi-a recomandat doctorita klion d, dar sunt imposibil de introdus.
    Ce altceva sa iau, ca sa continui tratamentul, cu aceeasi substanta activa, dar cu o forma mai "prietenoasa" ?
  •  
    • 303 mesaje
    19 Ian 2007, 13:37
    0 0
    incearca sa o ungi cu ceva. am inteles ca e buna crema de galbenele. sau uda-l, desi daca imi amintesc eu bine e cam sfarmicos si in forma de lacrima plata nu? e f neprietenos!
  •  
    • 627 mesaje
    20 Ian 2007, 13:01
    0 0
    mda... e ca o lacrima plata, cum spui tu, si dc se uda cat de putin devine f sfaramicios...

speram sa gasesc un inlocuitor mai "prietenos", gen macmiror, care au o forma anatomica si sunt dintr-un fel de gel...
  •  
    • 83 mesaje
    21 Ian 2007, 21:52
    0 0
    mai, nu unge ovulul cu nimic ca iti dezechilibrezi zona.
    klion contin 2 subst, metronidazol si miconazol, un ovul cu aceeasi compozitie nu e dar poti sa combini un ovul de flagyl(metronidazol aceeasi conc cu cea din klion)- cu unul de gynozol 200 sau de mycoheal( cu 50 mg mai mult miconazol ca in klion, dar n-are nimic). sunt mai suportabile. le introduci unul dupa altul , dezav e ca vor fi scurgeri mai abundente dupa ce se topesc ca e mai mare cantitatea de excipient(substanta auxiliara celei active) care circula pe acolo, dar cele doua ovule nu sunt asa tari ca si klion. sunt insa mai mari.