Reglarea menstruatiei!!!

•  
    • 1 mesaje
    19 Ian 2007, 07:06
    0 0
    Ma numesc CRistina, am 26 de ani si de cand ma stiu am avut o menstruatie f.f. neregulata. Am fost diagnosticata cu "dismenoree". Am urmat tratamente cu Medroxiprogesteron si apoi Duphaston 2 pastile (2x10 mg) pe zi timp de 10 zile din a 5-a zi a ciclului. Am facut tomografii (testul "sa turceasca") si ecografiii si doctorii au spus ca sunt in regula. Viata sexuala este normala dar nu schimba cu nimic reglarea menstruatiei. In urma tratamentului cu Duphaston m-am ingrasat f. mult (26 kg in decursul unui an). Am consultat multi doctori endocrinologi si ginecologi care mi-au prescris tot Duphaston. Am incercat si pe cale naturista cu ceaiuri specifice, timp de 6 luni dar nu a dat nici un rezultat. In momentul de fata menstruatia intarzie de 3 luni. Am luat-o pe toate caile si nu am obtinut nici un rezultat (mai mult m-am ingrasat, decat sa obtin reglarea menstruatiei). Va rog frumos cine e in masura sa imi dea un sfat. Va multumesc anticipat.
  •  
    • 9 mesaje
    19 Ian 2007, 09:23
    0 0
    Eu iti recomand ceva ce am incercat timp de 2 luni si sunt super multumita de el se numeste FEMI-SMILIN de la Pentavoil gasesti in helpnet sau in plafare)e un produs naturist exceptional.Regleaza menstruatia si diminueaza durerea din timpul ciclului in afara de asta in prospect scrie ca e bun pt dismenoree,leucoree,anemie ,stare de slabiciune generala,sangerari uterine disfunctionale si in exces.E cel mai tare l-am incercat eu si pritenele mele si suntem super multumite de el,CHIAR FUNCTIONEAZA!!!!!!
  •  
    • 231 mesaje
    19 Ian 2007, 09:53
    0 0
    Daaa,Criss,incearca un tratament pe baza de plante chiar daca efectele se vad in timp...nu mai sunt perturbari atat de mari ale organismului.Ar fi bun si ceaiul sau tinctura de coada soricelului,tinctura de zmeur si niste supozitoare "Carpicon"tot naturiste!!!Cred ca e si pe baza de stress,ca eu asa patesc,daca sunt mai agitata,m-a sarit randul...Asa ca pace,rabdare si Doamne ajuta sa mearga aceste tratamente.
  •  
    • 619 mesaje
    19 Ian 2007, 13:26
    0 0
    Ceaiul de "traista ciobanului" regleaza ciclul menstrual. Pana afli alte remedii, incearca cu acesta.
  •  
    • 218 mesaje
    22 Ian 2007, 19:03
    0 0
    coada soricelului sub forma de infuzie de flori-din 1-2 linguri la 500 ml apa;infuzia de galbenele(2 lingurite la cana)se bea in cursul unei zile.bitter suedez.
    1 lingurita rasa de pulbere de marar se tine sub limba 10 minute de 3 ori pe zi.apoi se inghite cu apa.cura de marar se face 21 de zile.mararul regleaza ciclul menstrual.
    suc de morcovi+patrunjel+sfecla+castravete.