Colon iritabil
-
18 Ian 2007, 19:090 0Buna fetelor
O intrebare: ati auzit cumva de pastilele numite Zelmac/Zelnorm. Mi le-a recomandat doctorul si nu le gasesc in nici o farmacie. Am gasit cateva date de spre ele pe net dar nu stiu de unde as putea sa le cumpar. -
19 Ian 2007, 20:08buna Ina
as vrea sa te intreb ce simptome ai avut, astfel ca doctorul ti-a pus acest diagnostic de colon iritabil.
eu cam de o luna am crampe dureroase prin burta, am vanturi foarte dese si nu imi dau seama ce am.
am fost la doctorul chirurg pt ca am crezut ca am hemoroizi dar mi-a spus ca hemoroizii interni nu provoaca dureri.
nu ai incercat sa intrebi la farmacie sa iti dea poate un inlocuitor la acest medicament?sunt atat de multe medicamente care sunt diferite la denumire dar in compozitie au aceeasi substanta activa.
multa sanatate! -
21 Ian 2007, 22:02mergi inapoi la medic si spune-i sa-ti prescrie altceva, am cautat pe 3 siteuri ale retelelor de farmacii si nimic. ideea e ca acest medicament ori nu e inregistrat in Ro, ori e inregistrat de foarte putina vreme si/sau doar teoretic, adica nu-l gasesti in farmacii pt ca nu se aduce (inca) in tara.
-
22 Ian 2007, 09:12O alta versiune ar fi sa-l cauti pe google, sa vezi care e substanta activa, apoi sa cauti (tot pe google sau prin farmacii) un medicament bazat pe aceeasi substanta activa...
-
22 Ian 2007, 09:35Draga biencuza.Ai grija pentru ca si eu aveam aceleasi simptome(doar ca si sangeram) si asa am descoperit o colita hemoragica pe care o tratez de aproape 3 ani de zile.Nu vreau sa te ingrijorez ,dar dute la un control la sectia gastoenterologie.Mai vorbim.Pa!
-
22 Ian 2007, 12:50scuze, am uitat sa va spun... nu prea e nimic cu aceeasi substanta activa, cel putin nu in Ro.