sesiune-memorie buna

•  
    • 9 mesaje
    18 Ian 2007, 17:20
    1 0
    m-am tot uitat prin mesajele pt o memorie buna si vreau sa va contrazic:un produs nu e bun doar pt ca i se face reclama in draci(cum e memoplus de care tot imi spuneti)cel mai bun produs naturist pt memorie e CEREBEX DE LA PENTAVOil gasiti in helpnet si plafar)eu il iau de 2 ani de zile in sesiune -sunt studenta la medicina anul 4-vi-l recomand pentru ca l-am incercat eu si colegele mele si e net superior oricarui produs de pe piata doar ca nu este asa de cunoscut.E util si impotriva anxietatii,depresie, stressului,tensiunii nervoase cotidiene(asa ca s-a rezolvat si problema emotiilor dinaintea examenului) DACA VRETI CEVA BUN CARE CHIAR DA REZULTATE INCERCATI-L,NU MAI DATI BANII PE RECLAME CI PE PRODUSE!!!!!!!!!!!!!
  •  
    • 265 mesaje
    18 Ian 2007, 21:21
    0 0
    multumesc,am sa-l iau si eu. Dar n-are efecte secundare?
  •  
    • 9 mesaje
    19 Ian 2007, 09:14
    0 1
    stai linistita nu exista nici un efect secundar,mai ales ca e din plante.am mai citit tot pe forum ca unele se ingrijorau ca daca iau medicamente pt memorie sa nu se ingrase:cea mai mare prostie nu exiata asa ceva,poate s-au ingrasat ca au mincat din cauza stresului deoarece atunci cand inveti sau ai ceva de facut cand faci pauza ciugulesti cate ceva-implicit din dorinta de a face cat mai multe pauze sa te odihnestivei ciugulii mai mult
    IA_L LINISTITA E CEL MAI BUN SI AI GRIJA CU PAUZELE........
  •  
    • 3528 mesaje
    19 Ian 2007, 10:25
    0 0
    Mesaj şters de administrator
  •  
    • 9 mesaje
    19 Ian 2007, 10:31
    0 0
    si cand mai aveai timp sa inveti?daca dormeai atat?
  •  
    • 65 mesaje
    19 Ian 2007, 16:04
    1 0
    Nici eu nu iau pastile pt memorie sau chestii de astea in sesiune.In schimb beau ceai verde,cel putin 2 cani pe zi,si chiar are efect.Nu mai sunt asa obosita si ma concentrez mult mai bine.
  •  
    • 3528 mesaje
    19 Ian 2007, 20:26
    0 0
  •  
    • 9 mesaje
    20 Ian 2007, 12:02
    0 0
    eu am terminat medicina si chiar daca as fi invatat 24 de h /24 nu eram multumita si parca mi-ar mai fi trebuit inca cateva ore sa repet ceva sa fiu pe deplin pregatita.asa ca conteaza mult si volumul de invatat!la asta ma refeream..............
  •  
    • 3528 mesaje
    20 Ian 2007, 18:44
    0 0
  •  
    • 1151 mesaje
    21 Ian 2007, 02:33
    0 0
    tocmai am terminat de citit despre memorie si am aflat ca:

-scade daca organismul este obosit, bolnav,daca nu dormi si nu mananci bine..degeaba iei pastile daca dormi 3 ore pe noapte..
    -repetarea nu trebuie sa se reduca la recitirea de mai multe ori a materaliului, ci la reproducerea sa cu cuv proprii, la stabilrea de legaturi cu alte date acumulate anterior
    -memorarea e mai eficienta daca se face DIMINEATA
    -trebuie facute pauze de 5-20 minute din cand in cand, altfel se produce supra-invatarea, care duce la surmenaj intelectual
    -memorarea mecanica cere mult mai mult timp si efort,are efecte bune pe termen scurt, dar se consuma foarte multa energie si de obicei datele acumulate se uita ...chiar daca aveti de memorat denumiri, definitii, incercati sa folositi si memorarea logica,sa faceti asocieri cu alte date din experienta anterioara
    -in sesiune trebuie doar sa repeti ceea ce deja ai acumulat, asa ca incercati sa invatati in timpul anului (nu ca eu asa face asa )
    -dupa ce materialul a fost intiparit trebuie sa se realizeze un nr optim de repetitii pt a-l consolida, egal cu 50% din nr celor necesare pt stocarea lui initiala
    -se mai recomanda impartirea materialului pe fragmente, folosirea de comparatii si clasificari, schemele.
    -controlati mediul prin eliminarea tentatiilor ( prieteni,tv, telefon,computer, radio etc), iluminarea , aerisirea spatiului,caldura sa fie optima..
    -nu uitati ca sanatatea este cea mai importanta si nu o nota la un examen..
    succes , trecem noi si peste asta !
  •  
    • 9 mesaje
    21 Ian 2007, 22:40
    1 0
    aveti toate dreaptate,dar nu uitati de ritmul de viata nesanatos si alert la care suntem supuse noi toate..e nevoie de pilule mai ales cand aceste vremuri nu asigura o hrana la fel de bogata ca pe vremuri,cand poluarea este exagerata...doar mancare si apa..?nu suntem in stare sa ne alegem mancarea cu necesarul optim de nutrimenti pt o functionare optima a creierului.Apa e ok dar nu e de ajuns...
    odihna,hai sa fim serioase cate dintre noi invata gradat si din timp...,gasiti totusi solutii care se pot realiza si aplica stilului actual de viata, ca asa pt. un ten sanatos ar trebui sa evitam poluare deci sa stam in varf de munte...sa mancam doar legume si fructe deci sa ne apucam de agricultura sa fim sigure ca nu vom folosi ingrasaminte nocive...etc TRAIM IN ALTE VREMURI CU ALTE REGULI....fiti realiste!!!!!
  •  
    • 9 mesaje
    25 Ian 2007, 15:05
    0 0
    totusi suntetm in sesiune nici un alt sfat?
  •  
    • 3528 mesaje
    25 Ian 2007, 15:31
    0 0
  •  
    • 199 mesaje
    22 Mai 2017, 11:48
    0 0

Eu recomand suplimentele alimentare pe baza de curcuma. Sunt foarte bune pentru creier, tot ce inseamna cognitie, memorie. Eu iau Optim Curcuma pentru ca de la o varsta mintea nu mai este atat de agera ca in tinerete, iar acest supliment natural ma ajuta mult pentru ca are in continut curcuma, un ingredient natural perfect pentru creier. Pe farmaciaortomoleculara gasiti multe suplimente naturale foarte sanatoase.