Intrebare
-
17 Ian 2007, 21:520 0Va rog sa ma ajute si pe mine cine sa scap de spres si de piticii de pe creier...
Se poate sa fiu insarcinata si totusi sa imi vina ciclul? Am avut deja 3 de cand se presupune ca as putea fi. Am facut si 2 teste care au iesit negative. Sunt sigure testele? Daca e vorba de o sarcina extrauterina? Nu de alta dar tot am impresia ca mi se misca ceva in burta... -
17 Ian 2007, 22:06eu sunt patzita mi-a venit ciclul peste sarcina da' numai o singura luna ca dupa aia am facut test si a iesit ppozitiv deci am luat masuri.
in cazul tau nu cred ca esti,mai ales daca testele tzi-au iesit negative.chiar si in cazul sarcinii extrauterine iese la test.
nu te stresa aiurea.dacanu te lasa-n pace piticii fa un ecograf si gata.
bafta -
17 Ian 2007, 22:15Eu am avut o extra,dar nu am stiut de ea,ca eram cam anapoda cu CM,asa ca nu am facut niciun test si mi-a venit cu ceva intarziere,iar la 2 saptamani au aparut iar cateva picaturi si peste inca o saptamana s-a rupt trompa.Deci in total vreo 2 luni,asa ca nu rezista mai mult o extrauterina si deci,nu are cum sa miste!!!Se misca prin colon...Oricum o ecografie nu ar strica!!!
-
17 Ian 2007, 22:35Poate ca esti balonata sau ti se contracta muschii..cum se zbate ochiul.mai patesc si eu asa si ma gandesc la fel ca tine..acum mi se pare amuzant
..nu cred ca e posbil,stai linistita.