testul de sarcina!certitudine?
-
Remaliss,eu sunt patita cu testele astea,adica am avut test pozitiv clar,repetat de nu stiu cate ori,dar nu se vedea sarcina la ecograf,dupa calcule erau vreao5-6 saptamani.In final explicatia a fost dereglare hormonala,dar eu tot mai cred ca s-a pierdut...Cica se testeaza si din sange hcg-ul,vezi la o clinica particulara si trebuie sa se vada la ecograf sarcina ca sa fii sigura.Doamne ajuta sa fie,iti tin pumnii si tine-ne la curent,ca si eu stiu bine ce inseamna sa astepti...
-
scuze, s-a dublat mesajul...
Testul Barza l-am facut si eu, dar se pare ca parerile sunt impartite...Nu inteleg totusi de ce nu ies ambele liniute rosii daca e pozitiv, iar daca e negativ sa iasa doar o linie rosie...Te induce in eroare un astfel de rezultat!!!Nu vreau sa raman dezamagita la un rezultat negativ, peste cateva zile, mai ales ca ne dorim cu atata ardoare un bebe... -
Intelege ..esti insarcinata !
Eu sunt in 9 saptamani si am facut doar doua teste ...pana sa ajung la medic .Primul a iesit cu a doua liniuta foarte stearsa iar cel de al doilea ,in aceeasi zi ,imediat a iesit f clar si am mers la medic si eram in 7 saptamani fara alte simptome in afara de intarzierea ciclului..asa ca .....felicitari!
Ai alte simptome ? -
remaliss ,eu asteptam un copil de aproape 2 ani , si medicii imi spuneau ca nu am nici o sansa decat cu FIV ...si minunea s-a intamplat fara nici un tratament ,fara nimik ,doar cu o mare dorinta si rugaciune.
Daca ai doar 3 zile intarziere ,s-ar putea sa nu se vada sarcina la echo ,inca este fff mica .Doar analiza de sange iti poate confirma! -
si pe mine ma dureau sanii. dar pentru ca nu doream sa-mi fac iluzii si ciclu era f neregulat, am asteptat 2 sapt de intarziere pana am facut testul. si atunci a iesit pozitiv, a doua liniuta f inchisa. iti doresc si tie sa fie bine pt ca stiu ce inseamna sa-ti doresti si sa se intample mai greu.
eu sunt in 12 sapt. facem un club al mamicilor fericite?