constupatie la copii

•  
    • 4 mesaje
    16 Ian 2007, 13:22
    0 0
    buna!am o fetita de trei ani si de 2 sapt.are scaunela 4 zile.ma ajuta cineva?
  •  
    xsa
    • 106 mesaje
    16 Ian 2007, 16:20
    0 0
    cam multe zile.incearca sa-i dai multe portocale,mandarine,kiwi,iaurturi.baietelul meu face la 2 zile,dar face foarte tare.daca nu ar manca atatea citrice probabil si el ar face tot la 4 zile.
  •  
    • 8403 mesaje
    16 Ian 2007, 16:35
    0 0
    seara da-i cate un mar doua, iar dupa o ora un ceai.marul sa nu il cureti de coaja.

poti pune si banana, dar cu aceeasi conditie-nu faci insa din banana desert la o masa-este echivalentul unei fripturi de porc caloric.
  •  
    • 2487 mesaje
    16 Ian 2007, 17:06
    0 0
    Iaurt danone cu prune,este bun si diuretic,sau babylass la farmacie,nu banane sunt bune sa lege scaunul si daca ii dai si un pahar de cola chiar nu mai iese in ziua respectiva,bune sunt;mere,pere,prune.
  •  
    • 14 mesaje
    16 Ian 2007, 21:24
    0 0
    Cel mai bune e ceaiul de soc cu lamaie(nu foarte concentrat).Dar pt varsta lui e bine sa ii dai o ceasca dimineata.O cana e prea mult.Nepoata mea tot asa era si ii dam in fiecare dimineata cate o cescuta de ceai si iese in fiecare zi.Dupa o perioada se obisnuieste organismul si nu o sa mai fie nevoie de ceai.Sanatate
  •  
    • 4411 mesaje
    16 Ian 2007, 21:26
    0 0
    Banana constipa.
  •  
    • 8403 mesaje
    16 Ian 2007, 23:39
    0 0
    banana nu constipa daca e mancata seara..si daca se consuma multa apa dupa o ora de la ingestia ei.
  •  
    xsa
    • 106 mesaje
    17 Ian 2007, 10:57
    0 0
    nu inteleg? voi dati unui copil de 3 ani fripturi de porc si cola? ce vreti sa faceti din ei?
  •  
    • 4 mesaje
    17 Ian 2007, 15:43
    0 0
    Mutumesc pentru sfaturi.Ceaiul de soc a dat rezultate azi.Sper sa dea si in continuare.Merci Lena.
  •  
    • 584 mesaje
    17 Ian 2007, 18:41
    0 0
    Nu stiam de ceaiul de soc, chiar ma bucur ca am aflat. Cat de concentrat i l-ai facut? (si eu am copil tot de 3 ani si o luna, uneori se mai constipa si el)
    Eu ii mai dadeam suc proaspat de morcovi, mere, pere, i-am dat chiar si Activia uneori, de nevoie (oricum are 3 ani, nu are ce sa ii dauneze un Activia). Si compotul de prune dadea rezultate la noi. Oricum banana constipa sigur, indiferent de ora la care este mancata, deci daca are tendinta de a se constipa, evita bananele si da-i citrice, mere, pere, morcov (crud, nu fiert), prune, iaurturi, kiwi...
  •  
    • 4 mesaje
    18 Ian 2007, 12:40
    0 0
    La o cana de apa o lingurita de soc(luat de la plafar)si o feliuta de lamiie,si a baut doar o cescuta.Si azi a dat rezultat.
  •  
    • 83 mesaje
    21 Ian 2007, 22:10
    0 0
    da-i pliculete de Biotics o perioada,3 plicuri pe zi intr-o canuta cu lapte, sunt probiotice( bacterii bune din intestin, care printre altele raspund si de "normalitatea" scaunului), nu sunt medicamente, sunt inofensive, sunt practic ce-i lipseste organismului copilului.
    fa-i o cura cu Biotics, intreaba si medicul de familie totusi despre aceasta problema.El iti va indica si durata curei.