constupatie la copii
-
0 0buna!am o fetita de trei ani si de 2 sapt.are scaunela 4 zile.ma ajuta cineva?
-
Cel mai bune e ceaiul de soc cu lamaie(nu foarte concentrat).Dar pt varsta lui e bine sa ii dai o ceasca dimineata.O cana e prea mult.Nepoata mea tot asa era si ii dam in fiecare dimineata cate o cescuta de ceai si iese in fiecare zi.Dupa o perioada se obisnuieste organismul si nu o sa mai fie nevoie de ceai.Sanatate
-
Nu stiam de ceaiul de soc, chiar ma bucur ca am aflat. Cat de concentrat i l-ai facut? (si eu am copil tot de 3 ani si o luna, uneori se mai constipa si el)
Eu ii mai dadeam suc proaspat de morcovi, mere, pere, i-am dat chiar si Activia uneori, de nevoie (oricum are 3 ani, nu are ce sa ii dauneze un Activia). Si compotul de prune dadea rezultate la noi. Oricum banana constipa sigur, indiferent de ora la care este mancata, deci daca are tendinta de a se constipa, evita bananele si da-i citrice, mere, pere, morcov (crud, nu fiert), prune, iaurturi, kiwi... -
da-i pliculete de Biotics o perioada,3 plicuri pe zi intr-o canuta cu lapte, sunt probiotice( bacterii bune din intestin, care printre altele raspund si de "normalitatea" scaunului), nu sunt medicamente, sunt inofensive, sunt practic ce-i lipseste organismului copilului.
fa-i o cura cu Biotics, intreaba si medicul de familie totusi despre aceasta problema.El iti va indica si durata curei.