IMI CURGE SANGE DIN ANUS

•  
    • 654 mesaje
    15 Ian 2007, 20:25
    0 2
    buna eve-lor!!vreau sa va mai cer sfatul pt ca eu nu stiu ce sa fac si nu stiu nici ce sfat asi putea sa-i dau!!!o prietena de-a mea are o problema importanta(zic eu)!!!!i curge sange din anus!!!!!si nu e prima data!!am sfatuit-o sa mearga la medic dar zice ca-i rusine!!ce sa faca?????
  •  
    • 97 mesaje
    15 Ian 2007, 20:39
    0 1
    Sangele apare in scaun sau pur si simplu ii curge sange, apar pete pe chilot?? Hemoroizii pot da aceste simptome(in cazul asta apare si durerea)sau daca sufera de constipatie in momentul defecatiei se pot leza vasele de sange din jurul anusului.Nu trebuie sa-i fie rusine sa se duca la medic, e ca si cum te-ai duce la ginecolog, e cam acelasi lucru.Trebuie sa se duca neaparat pentru ca in timp pierde sange si apar tot felul de complicatii, anemie si altele. Cand e vorba de sanatate nu trebuie sa ne fie rusine.
  •  
    • 3528 mesaje
    15 Ian 2007, 20:54
    0 1
    Mesaj şters de administrator
  •  
    • 85 mesaje
    15 Ian 2007, 21:35
    3 0
    daca sangerarile nu sunt minore si sunt exclusi hemoroizii, problemele pot fi de la colon .... dar orice ar fi, sfatul meu ,ca si al fetelor de mai inainte este VIZITA LA MEDIC....cat mai URGENT. Sanatate !!
  •  
    • 654 mesaje
    26 Ian 2007, 22:24
    4 0
    VA MULTZUMESC FETELOR PT AJUTOR!!!!PRIETENA MEA A FOST LA MEDIC SI ACUM I-A TRATAMENT!!!!E MAI BINE