din nou pastile?
-
15 Ian 2007, 17:000 0buna fetelor,
am o mica problema, ca de exemplu daca stie cineva de unde as putea cumpara medicamentul Evital(injectabil)recomandat de medic in cazul unor probleme in timpul sarcinii? si daca a luat cineva Metoclopramid impotriva greturilor-asta tot de medic mi-a fost prescris-numai ca eu am citit ca ar fi contraindicat in timpul sarcinii.... are cineva vreo experienta similara sa-mi dea vreo ideie? eu ce trebuie sa fac:sa inghit tot ce imi prescrie medicul fara sa citesc prospectele medicamentelor sau sa-mi schimb medicul?
multumiri anticipate! -
15 Ian 2007, 20:38Sunt unele pastile pe care poti sa le iei pe timpul sarcinii, unele nu. Dar daca, tu, ai incredere in medic, i-a medicamentele respective. Iti vine sa vomiti, de ti-a dat Metroclopramid?
Si mie mi s-au dat tot felul de medicamente, dar nu le-am luat. Ma uitam pe prospect si spunea ca nu este voie pe perioada sarcinii, spuneam, pa. nu i-au asa ceva. Si...nu am murit nici eu, nici fii-mea.
Vezi si tu, cam cum crezi ca este bine sa faci. pupici si...sanatate. Si...grija cu tine si bebe.