Bromcriptina reactii
-
0 0Trebuie sa fac tratament cu Br. si am citit ca multa lume nu-l suporta. Aveti ceva experiente legate de el?
-
Eu personal nu am luat. Am auzit insa de la alte persoane ca e cam neplacut. Trebuie sa le iei in timpul mesei (si trebuie sa mananci, deci, de mai multe ori pe zi). Principala problema e ca vomiti. Iar daca vomiti repede, vomiti si pastilele si asta inseamna ca trebuie sa o iei de la capat. Si nu ai voie sa iei pastile impotriva gretei, gen emetiral.
Trebuie sa ai foarte multa vointa, dar partea buna e ca chiar functioneaza. Tipei de care zic eu i-a venit ciclul dupa vreo cateva luni de tratament. S-a retras deci adenomul hipofizar.
Curaj, deci. Si gandeste-te ca nu e deloc bine sa renunti.
Stiu si o tipa care a renuntat la tratament si cand s-a trezit, pe la 35 de ani, ca ar vrea sa aiba un copil, nu prea mai functiona tratamentul. A facut si raze, dar cam degeaba.
Asa ca, chinuie-te un timp, nu ai de ales. Dar gandeste-te ca NUMAI asa te faci bine. -
da....eu am inceput sa fac tratament cu bromcriptina cam de aproape o luna!e adevarat in prima saptamana m-am simtit foarte rau!abia ma puteam ridica din pat iar cand o faceam .o faceam pentru a merge la baie ca senzatia de voma era prea puternica!dar cu timpul va disparea si ameteala si starea de somnolenta!acum imi e bine....si da trebuie sa mananci foarte bine!eu iau o pastila dimineatza si una seara..si dk nu mananc suficent simt ca ma ia iar cu lesin!ai grija de tine!si incepe tratamentul fara teama!
-
si eu am facut tratamentul cu bromocriptina...n-am avut nici o senzatie de greata, nimic, m-am simtit foarte bine.am inceput cu o jumatate de pastila, seara, o luam cand ma bagam in pat(de fapt, ma bagam in pat si dupa aceea o luam, tocmai ca sa nu mi se faca rau-asa m-a sfatuit doctorul)si apoi, treptat, am marit doza. am luat cam un an, si mi s-a reglat prolactina.dar adenomul nu a disparut.zicea o eva, sorry ca n-am retinut numele, despre altcineva care a luat si i-a venit ciclul si concluzia ei era ca i-a disparut adenomul.gresit, i-a venit ciclul pt ca i s-au reglat hormonii, dar adenomul tot acolo este, atata doar ca numai secreta prolactina.eu am in continuare adenomul, tratamentul l-am facut acum 8-9 ani, ciclul mi-e regulat,sunt bine, dar adenomul inca e, atata doar ca nu mai secreta hormoni.si asa pot trai foarte bine pana la adanci batraneti.
sa nu iti fie teama de tratament si incepe-l linistita. -
Fetelor, va multumesc pt raspunsuri. Am facut prima luna de tratament, am suportat cu stoicism 8 zile dupa care din cauza raului continuu si a ametelilor am sunat-o pe doctorita sa-i cer parerea. Eu fac acest tratament ca am prolactina marita si asta da infertilitate. Concomitent cu bromcriptina am facut si stimulare. Deci daca luam in continuare nu reuseam sa prestez din cauza de stari de rau. Am si slabit 2-3kg in acea saptamana ca nu puteam manca. Cat despre luat in timpul mesei. Nu-i adevarat, se iau numai seara la culcare. Cam asta este. Daca este cazul sa repet trec pe Dostinex care-i mult mai scump dar are efecte secundare mai mici, daca nu chiar zero la multe persoane. Numai bine!
-
si eu iau o jumatate de pastila de brocriptin este a doua zi si ma simt foarte ametita, in prospect scrie sa le iei in timpul mesei numai ca eu am luat dupa masa dar ma bate gandul sa iau inainte de culcare. Am prolactina peste limita maxima cu putin, oare aceasta limita usor crescuta poate produce infertilitate, de 6 luni incerc sa raman insarcinata asta dupa ce am avut o sarcina extrauterina, a mi-a dat si duphaston din ziua a 14-24 a cm.
-
si eu iau o jumatate de pastila de brocriptin este a doua zi si ma simt foarte ametita, in prospect scrie sa le iei in timpul mesei numai ca eu am luat dupa masa dar ma bate gandul sa iau inainte de culcare. Am prolactina peste limita maxima cu putin, oare aceasta limita usor crescuta poate produce infertilitate, de 6 luni incerc sa raman insarcinata asta dupa ce am avut o sarcina extrauterina, a mi-a dat si duphaston din ziua a 14-24 a cm.