raceala
-
0 0Sunt o mama care alapteaza si sunt f racita.Imi puteti da vreun sfat la ce as putea lua?Voua vi s-a intamplat la fel.As vrea sa aud mai multe idei.Multumesc mult IRINA
-
ca sa fii mai sigura,fa-ti ceai din lamaie,indulcit cu miere de albine.asa nu mai ai nici un fel de dubiu.
dac nu iti trece,sau e o raceala mai grava,poti lua si un pic de paracetamol,aspirina,sau si mai bun,e un medicament oscilococcinum,care e permis in perioada alaptarii.eu ti-am dat un sfat.tu nu ezita si suna-ti si medicul de familie. -
acum vreo 3 ani mama a dus-o pe surioara mea la un doctor homeopat destul de cunoscut, nu imi amintesc numele,si i-a dat o trusa pentru raceli, cu tot felul de tubulete cu chestii 100% naturale; mama zice ca i-a trecut raceala sor-mii foarte repede si ca de atunci nu a mai racit asa des si rau ca inainte; daca te intereseaza o intreb sa aflu exact numele doctorului si date de contact
-
comsuma multa fructe si legume bogate in vitaminele A, C, E si B si nu lua nici un medicament, nimic.lasa sistemul uimunitar sa lucreze-poate fi genul de raceala care trece de la sine.avantajul pentru copil este ca ii dai anticorpi prin lapte .anticorpi pe care sistemul tau imunitar tocmai acum ii fabrica.
insanatosire grabnica!