consumul cafelei dauneaza fatului?
-
14 Ian 2007, 21:170 0Am o mare rugaminte la voi si o urgenta in acelasi timp ca sa ma pot calma cat mai repede posibil...
Consumul cafelei dauneaza copilasului din burtica in prima luna de conceptie?Voua vi s-a intamplat sa va puneti o astfel de intrebare sau am luat-o eu razna? -
14 Ian 2007, 21:33nu trebuie sa te speri de orice; desigur ca oric substanta iritanta, excitanta trebuie evitata pe parcursul sarcinii, dar in prima luna nu creeaza probleme; evita de acum incolo. Daca doresti mai multe sfaturi, scrie-mi pe locweb@flash.ro.
Sarcina usoara!!!!!!! -
14 Ian 2007, 22:07in cantitate mica nu dauneaza, dar nu exagera 1 cafea max 2 poti daca te simti bine, eu am incercat sa nu beau si mi-a fost mai rau.
-
15 Ian 2007, 11:05mie mi-a fost chiar recomandat sa nu renuntz la cafeaua de dimineata. am si asa tensiunea mica.
-
15 Ian 2007, 11:21maiadaria, daca nu ai probleme cu tensiunea, ar fii bine sa eviti cafeaua. De ce? pentru ca il agiti pe bebe. Daca ai pofta, da bea, dar nu ness si nu foarte multa. dar asta este doar parerea mea.
-
16 Ian 2007, 12:16Va multumesc mult pt sfaturi!Am inceput sa nu mai beau cafea deloc, desi imi tare greu ...Cafeaua avind un efect tonizant , genereaza mai mult o dependenta psihologica decit fizica, mai ales la persoanele hipotonice.