dureri sub coaste
-
14 Ian 2007, 16:250 0Fetelor..nu stiu ce sa mai fac..de azi dimineata simt o durere crunta sub coaste, exact acolo unde este ficatul.Nu stiu ce poate fi, eu intr-adevar am probleme cu ficatul dar nu am mancat nimic ce l-ar ingreuna.
Sunt si racita de vreo 2 saptamani..inca tusesc si in momentele alea ma doare si mai tare.
Va rog ajutati-ma cu un sfat pana maine cand voi consulta un medic -
14 Ian 2007, 17:41Durerea sub coaste poate insemna mai multe, poate fi o durere reumatica sau in cazul tau cred ca este o durere cauzata de tuse, adica de micul efort care il depui sa tusesti.Chiar daca ai probleme cu ficatul, nu cred ca te-ar durea asa crunt cum descrii tu.Iti doresc numai bine!
-
14 Ian 2007, 17:45iti multumesc pt raspuns...in general ma durea asa atunci cand mancam ceva gras...am mancat aseara un sandwich cald cu salam cu piper..ma gandesc sa nu fie de acolo pb...nu stiu dar ma doare ingrozitor
-
14 Ian 2007, 19:44Daca te doare intre coaste si iti este greu sa respiri (te inteapa) se poate sa fie un junghi intercostal.De la frig sau altele
-
15 Ian 2007, 09:16Stiu ca ficatul nu doare, in schimb este foarte marit...si cand tusesc simt acea durere.Am fost la doctor si ..e f marit...dar nici acum nu imi pot explica de ce