multumesc evelor
-
0 0Vreau sa multumesc evelor care inainte de sarbatori au fost langa mine si m-au incurajat.Am promis ca revin si va anunt si pe voi care e situatia.Din pacate am ajuns la Fundeni si la punctie, a iesit ceea ce nu-mi doream deloc sa aud.S-a confirmat ca este cancer si imediat dupa Craciun a inceput chimioterapia.Sa dea Domnul sa fie bine! va multumesc din nou ca ati fost langa mine atunci, pt ca eram distrusa si disperata. Multa sanatate la toate. Va pup
-
Fii tare, Jackkie, nu dispera! Gandirea pozitiva e un tratament f bun acum! N-ar strica sa consulti si un medic naturist, sa-ti recomande alimentatia potrivita pt a suporta mai usor chimioterapia si pt a-ti intari imunitatea! Afla ca multe persoane au ani multi si se simt f bine, dupa o asemenea incercare! Te pup si multa, multa sanatate!
-
Chase....multumesc, dar era vb de mama mea aici,nu de mine.Intradevar nu am mentionat in mesajul de astazi de ea.E greseala mea si scuze din nou. Oricum va multumesc pentru sfaturi... Pentru imunitatea corpului deja a inceput sa ia pudra de orz,spirulina, echinaceea si bea ceaiuri de catina.Plus foarte multe sucuri naturale obtinute din sfecla rosie, morcovi,mere, portocale, lamaie...Am inteles ca carnea nu e indicata in cazurile de cancer pt ca celule canceroase se hranesc din proteine.http://www.formula-as.ro/revista_655__6042__te-poti-vindeca-de-cancer-si-fara-operatie.html
-
Jackkie,incearca sa ajungi la biserica "Sf.Nectarie"in Bucuresti,este pe undeva pe langa Mall spre Dristor,sa iei mir de acolo,dai si un acatist si citeste tu pt.mama ta,chiar si dansa daca poate,acatistul Sf.Nectarie,sa treaca mai usor peste aceasta perioada si Dumnezeu sa faca minuni,sa se vindece complet!!!Doamne ajuta si legat de nutritie....total fara carne,eventual peste,legume si fructe multe,lactate si un gel Aloe vera care detoxifica organismul.
-
Jackkie,acum am citit mesajele tale cam tarziu dar totusi nu.fiti tari si crezatori!nu lasa mama sa ajunga trista,sotul meu era pe cale....,si hal domnului ne bucuram de 3 copii si luptam,alimentele INTERZISE erau,porc,piersici,prune,praz,ciuperci,capsuni.
alimenteDES CONSUMATE-sfecla rosie fiarta cu chimion,pireu de castane/3-4-lg.pe zi,branza de vaca cu chimion,pe cat posibil alimente fierte,fara prajeli,daca doresti pot sa-ti dau adr.dr.naturiste,dar e in Timisoara,sanatate -
Jackkie, am urmat un astfel de tratament la Bucuresti, la cabinetul"ACUMED", fost "Romdan", pe linga Gara de Nord, pe aceeasi strada cu spitalul Viting si destul de aproape de acesta. Numele doamnei dr. este ZAMFIRESCU (d-l dr cu acelasi nume este la acelasi cabinet si este f bine pregatit in acupunctura).
Preturile sunt mici, medicii sunt f buni Tratamentul consta in intocmirea unei liste de alimentatie sanatoasa (in functie de diagnostic),ceaiuri, tincturi, argila, antioxidanti, medicamente imunostimulatoare, cataplasme, sucuri s.a.m.d. Unele preparate se fac in farmacia lor si au preturi avantajoase (ceaiuri, argila, tincturi etc.).
In sept 2001, m-am operat de tumora de pancreas, st II. Acum ma simt f bine, deci nu fac aceasta recomandare pt reclama! (Nici nu cred ca ar fi cazul.)
Te pup si va doresc puterea de a lupta, increderea ca veti reusi si, mai ales, Dumnezeu sa va ajute!
...Cand exista si credinta in Dumnezeu, sansele sunt f mari, asa ca mergeti si sa va rugati!