autosugestia

•  
    • 145 mesaje
    13 Ian 2007, 17:57
    0 0
    ce parere aveti ?eu cred ca m-am imbolnavit psihic.acum 1 an mi s-a facut rau si am vomat pe strada.acum mi-e frica sa ies din csa ca sa nu patesc la fel.sa ni mi se faca rau pe untdeva.ce ma sfatuiti ptr ca simt ca inebunesc
  •  
    • 8403 mesaje
    13 Ian 2007, 20:54
    0 0
    o autosugestie negativa o inlaturi cu una pozitiva.

e simplu!
  •  
    • 97 mesaje
    13 Ian 2007, 22:19
    0 0
    Am patit si eu ceva asemanator si m-am speriat foarte tare.Ideea este sa nu anticipezi nimic rau inainte, eu asa am prins curaj, nu puteam concepe sa nu ies din casa sau sa depind de cineva mereu ca sa vina cu mine.Acum nu mai am probleme, merg singura nu imi este frica deloc.Daca ai gasit cauza pentru care ti-a fost rau, daca stii ca esti sanatoasa atunci nu exista motiv sa ti se faca iar rau.Cu cat te gandesti mai mult la starea de rau cu atat iti este mai rau.Stiu ca este greu sa te autosugestionezi dar merita sa incerci si sa vezi ce bine o sa te simti o sa capeti incredere in corpul tau si in tine.Cunosc starea prin care treci, dar gandeste-te ca numai tu poti iesi din ea, nu lasa niste ganduri rele sa-ti domine viata.Iti doresc numai bine!
  •  
    • 97 mesaje
    13 Ian 2007, 22:24
    0 0
    Vreau sa mai adaug ca asta nu e boala psihica, deci nu esti bolnava stai linistita,este doar o stare de anxietate generata de intamplarea prin care ai trecut.
  •  
    • 145 mesaje
    13 Ian 2007, 22:50
    0 0
    eu am si ceva probleme cu stomacul.inainte sa incep tratament cu omeran imi venea mereu sa vomit si de aia sunt asa speriata.imi e frica sa ma duc la facultate sa ma duc oriunde
  •  
    • 231 mesaje
    13 Ian 2007, 23:00
    0 0
    citeste topingul"anxietate atacuri de panica"pe la pagina3,cu vreo 60 de mesaje si poate iti e de folos!!!