am o problema cu fetita mea de 5 ani

•  
    • 94 mesaje
    14 Aug 2003, 11:44
    0 0
    Dragele mele,va cer si eu un sfat daca ati intimpinat vreuna aceeasi problema ca si mine.Fetita mea de cand era bebelus cand se simte nesupravegheata se aseaza pe coate si burtica si se freaca intr-un fel cu pasarica de pat.Am crezut ca este ceva trecator dar am inceput sa ma ingrijorez si mi-am propus sa intreb un doctor pediatru.Va rog sa-mi raspundeti.
    PS Vreau sa completez ca fetita mea este un copil minunat,frumoasa si isteata cum si-ar dori orice mamica.
  •  
    • 636 mesaje
    14 Aug 2003, 12:12
    0 0
    Cred ca iti dai seama de ceea ce se intampla dar vrei sa iti confirme si altcineva. Fetita ta se masturbeaza. Ea nu constientizeaza acest lucru. Simte doar o senzatie placuta, dar anormala pentru varsta ei. O poti ajuta mergand cu ea la un psiholog (specializat in problemele copiilor), discutand deschis cu psihologul(doar asa vei putea gasi substratul comportamentului ei) si aplicand sfaturile lui. Si asta cat mai repede!
    Sa auzim de bine!
  •  
    • 1744 mesaje
    16 Aug 2003, 15:28
    0 0
    Am mai auzit de aceasta problema si eu iti zic acelasi lucru:mergi la un medic.Deocamdata nu e ceva care sa te sperie, dar nici nu sta.Incearca sa o tii ocupata, nu tipa la ea si nu ii interzice sa faca acest lucru:o va face oricum.Abate-i atentia de la ``indeletnicire`` cind o surprinzi.
    Mult noroc!
  •  
    • 69 mesaje
    17 Aug 2003, 18:16
    0 0
    buna,michelin
    Imi pare rau de ce aud,dar parerea mea ca ar trebui sa consulti med.pediatru.El te va indruma mai apoi sa rezolvi aceasta problema.Imi pare rau,ca nu-ti pot da alte sfaturi,dar sincer,nu stiu.
    Pupici tie si printesei tale si sa auzim de bine.

Citeste la art.tau tradare ceva...Astept raspuns.
  •  
    • 35 mesaje
    17 Aug 2003, 22:00
    0 0
    cauta un psiholog pt. copii! in general, cu varsta, chestiile astea-s trecatoare!
  •  
    • 2 mesaje
    26 Aug 2003, 15:04
    0 0
    poate ca problema fetitei tale nu e cea cu frecatul de pat ci faptul ca in felul acesta atrage atentia. Eu cred ca ar trebui sa nu reactionezi ca si pina acum cand o vezi ca face asta, sa nu o certi daca cumva faceai asta pina acum, sa nu exagerezi, copiii au tendinta de a face invers de cum le spui, daca-i "superi"