transpir excesiv!!!
-
12 Ian 2007, 16:010 0stie cineva vreun tratament pentru aceasta problema???fara antipespirante ca am incercat aproape tot ce exista pe piata!cu analizele sunt la zi,pur si simplu nu stiu ce sa mai incerc!trebuie sa fiu atenta in fiecare zi ce bluza imi iau pentru ca se vad pete imediat!e absolut dezagreabil!!!
-
12 Ian 2007, 16:20chiar nu stie nimeni??muncesc am o groaza de colegi si sunt sigura ca mai trec si altele prin asta!sper!
am auzit de un tratament de la vichy!stiti ceva? -
12 Ian 2007, 23:59am gasit ceva naturist pt asta:ceai de salvie,infuzie dintr-o lingurita de ceai la 250ml apa,il pui in ceasca si torni apa fierbinte,bei apoi cu inghitituri mici!!altceva cred ca nu e indicat,ca trebuie sa lasi toxinele sa iasa din organism sau poate ai pe fond de stres,agitatie,temperatura prea ridicata!!poate se rezolva asa,ca povestea o doamna ca transpira cu totul si in 4 zile a scapat!!!atentie sa nu bei mult ceai ca scade tensiunea!!!pupici si doamne ajuta!!!
-
13 Ian 2007, 01:24Analize hormonale ti-ai facut? Daca nu, iti sugerez sa mergi la un endocrinolog. Sunt boli endocrine care provoaca transpiratie excesiva.