ginecolog bun in bucuresti

•  
    • 42 mesaje
    12 Ian 2007, 11:45
    0 0
    Buna, fetelor!
    Sunt de un an in bucuresti si as vrea sa incep sa merg regulat la ginecolog, pt ca m-am hotarat ca la anul sa fac un bebe. Eu aveam un ginecolog la sibiu, si am mai mers la el si dupa ce m-am mutat in bucuresti, dar nu am cum sa ajung la control periodic la sibiu de fiecare data, sau cand am vreo urgenta. nu am nici doctor de familie aici, probabil ca o sa-mi fac cat de curand. asa ca o sa merg si la particular daca e nevoie, dar daca se poate sa nu fie chiar asa de piperat pretul!
    mersi
  •  
    • 205 mesaje
    12 Ian 2007, 16:29
    0 1
    ti-as recomanda un doctor dar spune-mi ce inseamna la tine pret piperat.si sa stii ca daca vrei sa fie si bun si ieftin nu prea ai sanse.consultatia la dr. meu la policlinica particulara e de 70 de lei.daca vrei mai multe detalii astept un semn de la tine. daca vrei copil si mai ales daca ai vre-o problema cu sanatatea e important sa fie dr. f bun. multa sanatate!
  •  
    • 42 mesaje
    13 Ian 2007, 09:52
    0 0
    Piperat ar insemna sa sara de 1 milion consultatia. si si asa, as da banii daca as vedea ca doctorul isi face treaba cum trebuie. Chestia e ca ieri am fost la control la un doctor recomandat de o colega de lucru, la MedLife. si intr-un sfer de ora s-a si terminat controlul si mai mult am vorbit eu, decat doctorul. cred ca mai mult am sta la receptie ca sa platesc consultatia, 650.000. si in afara de asta, nu mi-a spus nimic din ce nu stiam, ba din contra, mi-a zis ca am dreptate cu ce am zis la inceputul consultatiei, ca am o anexita pe partea dreapta. I-am zis ca mi-o tratez de 5 ani si nu mai trece. A ridicat din umeri si mi-a dat trimitere la analize. Aia apoi se va pronunta si imi va da tratament. Astept sa ma duc cu rezultatul la analize acum, poate o sa fie mai comunicativ. dar urmatorul control nu-l mai fac la el. am nevoie de un doctor la care sa ma duc regulat si care sa ma asiste la naster, cand o sa raman insarcinata.
    va pup
  •  
    • 205 mesaje
    13 Ian 2007, 15:24
    0 0
    consulatatia la dr. meu e 70 de lei,echo e 1 mil. dar merita ti-o spun din propria experienta.ti-as recomanda sa nu te duci la medlife,medcover sunt scumpe si nu au dr. prea grozavi. de dr. meu pot sa iti spun ca daca mergi la el te va ajuta 100% sa ai copii,poate nici nu ai probleme grave si vei ramane fara tratament.
    daca vrie iti dau adresa si mai vb pe mess:id-ul meu e baby_r7 intra si vb mai detaliat.
    multa sanatate si sper sa te pot ajuta.
  •  
    • 746 mesaje
    13 Ian 2007, 15:35
    0 0
    pot sa-tzi recomand pe doctoritza Popescu Mihaela,o gasesti la clinica particulara MEDICOVER de pe plevnei,vis-a-vis de casa radio.
    e super!
  •  
    • 177 mesaje
    13 Ian 2007, 18:56
    5 0
    Eu am avut alte probleme si multumita am fost de dr. Popa Anca de la MEDSANA primaverii . Are cam 40 ani si te face sa te simti bine ,discuta....
  •  
    610
    • 490 mesaje
    13 Ian 2007, 19:53
    0 1
    www.lotusmedica.ro dna dr andreescu anca denis
  •  
    • 49 mesaje
    14 Ian 2007, 18:09
    0 0
    un dr. foarte bun pe care ti-l recomand din toata inima este dr. Parvu Ioan(Medsana).Consultatia este 600.000.Sau Dr.Alexandru Badiu de la Centrul medical Unirea. Doi oameni deosebiti...Nota 20.....Poti sa cauti numele lor pe internet si vei vedea cat de apreciati sunt mai ales de mamicile care au nascut la ei.dar trebuie sa precizez ca sunt foarte aglomerati amandoi.Eu imi fac de obicei programare cam cu o luna inainte.
  •  
    • 3 mesaje
    9 Mar 2007, 23:42
    0 0
    Doctorul Sorin Puia de la Spitalul de ginecologie obstretica, Calea Giulesti,nr.5, sector 6. bucuresti, pe langa carfur orhideea. Este foarte bun vine lume din toata tara,eu sunt din rm. valcea si merg numai la el.
  •  
    • 293 mesaje
    10 Mar 2007, 13:33
    0 0
    Ma intereseaza si pe mine dar sincer mi-am cam pierdut increderea in medici. Mai astept postarile voastre . Problema mea sunt durerile( cica ar fi de la o anexita si am ramas cu o inflamatie)care incep imediat cum mi se termina menstruatia. Tratamente , operatie de chist ov....nimic . Asa am cam ajuns la limita rabdarii.
    Va pup!
  •  
    • 1552 mesaje
    11 Mar 2007, 20:34
    0 1
    dr nicolae dan georgian e dr si al medicover si la spitalul sf ana si are si cabinet particular unde am fost eu consultatia e 35 lei si babes 20 mie mi se pare super ieftin.are cabinet pe bd ion mihalache nr 160 .
  •  
    • 11 mesaje
    14 Mar 2007, 22:06
    0 0
    EU AM DOI COPII,AM NASCUT CU ACEEASI DOCTORITA , II SUNT PACIENTA DE 7 ANI SI SUNT MULTUMITA DE EA.
    ESTE MEDIC LA SPITALUL CARITAS, LA MEDICOVER SI ARE CABINET PARTICULAR PE LA OBOR.RASPUNDE-MI DACA TE INTERESEAZA.
    CONSULTATIA LA CABINET ERA CAM 500.000 ULTIMA DATA CAND AM FOST, NU CRED CA S-A MOSIFICAT.
    LA CABINET ARE PROGRAM DOAR LUNI SI MIERCURI DE LA 4 LA 7 .