Acidophilus de la Cali Vita?

•  
    • 2 mesaje
    12 Ian 2007, 10:57
    0 0
    stimate eve,
    am nevoie de Acidophilus sau Ac-Zymes de la CaliVita si nu am decit informatiile de pe net.
    daca ati folosit si aveti habar va rog scrieti cite ceva, sa-mi fac curaj sa incep un tratament ptr. probleme digestive.
    multumesc mult
  •  
    • 215 mesaje
    14 Ian 2007, 21:31
    0 0
    dar pt ce iti trebuie curaj??? Nu inteleg; este un supliment alimentar, deci cum maninci zilnic de mai multe ori, folosesti si un astfel de produs.
    Daca nu sti cum poate fii folosit, scrie-mi detaliat ce simptome ai si pot sa-ti detaliez si completa o cura cu produse naturale; adresa mea: locweb@flash.ro
  •  
    • 216 mesaje
    14 Ian 2007, 23:14
    0 0
    Mi-am luat si eu, una dintre indicatii este halena, problema de care sufar, dar le iau de vreo 2-3 saptamani si nu observ nici un rezultat.
  •  
    • 218 mesaje
    16 Ian 2007, 13:36
    0 0
    caisuta!Acidophyllus este indicat in halena intradevar dar daca aceastra provine din disbacterioza,viermisori si microorganisme.dar daca halena este de provenienta dentara(carii sau gingivite),fumat,carenta vitaminica,un aport scazut lichidian,acest preparat nu are efect.trebuie vazuta adevarata cauza a halenei.oricum,nu-l intrerupe si ia-l pana la sfarsit cu aport hidric zilnic de 2 litri,caci depinde si de intensitatea cauzei!
  •  
    • 601 mesaje
    19 Ian 2007, 14:28
    0 0
    La mine halena era provocata de helicobacter pilory (daca am scris corect, nu stiu). Dupa ce am facut tratament pt. asta am scapat. Acum se intampla f. rar, atunci cand am indigestie sau alte probl.gastro. pt. care fac tratament inca.
  •  
    • 765 mesaje
    20 Ian 2007, 01:21
    0 0
    yardley, care-i tatamentul pe care il faci? Am o prietena care zice ca nu poate scapa de acest helycobacter.
    De 3 zile a inceput sa ia nuca neagra si spera sa-i fie mai bine...... nu stiu prea multe
  •  
    • 216 mesaje
    20 Ian 2007, 21:49
    0 0
    yardley,
    te rog, spune-mi si mie, cum ai descoperit cauza halenei tale? ti-ai facut analize? de ce fel? unde?
    eu nu am carii, nici un fel de problema cu dintii sau gingiile, deci halena provine din interior de undeva. mi-as face niste analize dar nu stiu de unde sa incep.
    mi-a recomandat cineva exudat faringian si nazal. voi face cat de curand. altceva?
  •  
    • 218 mesaje
    22 Ian 2007, 18:48
    0 0
    Acidophyllus are efect in Helicobacter pilory;luat 3 luni cu aport hidric adecvat.
  •  
    • 218 mesaje
    22 Ian 2007, 18:49
    0 0
    caisuta fa-ti un coproparazitologic la un laborator medical.