vi s-a intamplat?
-
12 Ian 2007, 09:220 0buna fetelor,
sunt f ingrijorata. dupa terminarea foliei de Mercilon trebuia sa-mi vina ciclul. au trecut doua zile si nimic. mi-am facut o programare la medicul meu dar abia luni ma poate consulta.am dureri de cap si sanii ma dor ca la balamuc.
voua vi s-a intamplat ca dupa terminarea foliei de anticonceptinale sa va intarzie ciclul?
multumesc daca vor fi raspunsuri... -
12 Ian 2007, 09:30Da, se mai intampla, poate ai avut o perioada mai agitata, sau ai fost ingrijorata de anumite lucruri.
Am patit si eu de cateva ori, desi iau anticonceptionale de 4 ani, asa ca nu te ingrijora. -
12 Ian 2007, 16:53andre,
multumesc pt raspuns!
dar... dupa terminarea celor sapte zile de pauza ce ar trebui sa fac? sa le iau incontinuare?
am inceput sa iau din astea numai din decembrie si nu prea stiu ce si cum...
ma gandeams a renunt la ele de tot. ma dor sanii rau
abia astept sa vb cu doctorul... -
12 Ian 2007, 18:57eu stiam ca e normal sa simti o tensiune la sani primele luni de administrare a anticonceptionalelor!
sati linistita!
pup -
12 Ian 2007, 23:18daca sti k ai luat pastilele corect si deci nu este risc de sarcina ia folia in continuare. in timpul administrarii antibebe mestruatia poate sa si lipseasca
-
14 Ian 2007, 18:11cand faci pauza de 7 zile nu trebuie sa-ti vina ciclul imediat...cum ai terminat folia..hop a doua zi si ciclul...mie imi vine INTOTDEAUNA a patra zi dupa ce termin o folie..