vreau sa ma ingras!
-
13 Aug 2003, 23:510 0fetelor...vreau si eu o metoda de ingrasare...ce sa fac? mananc ca o sparta dar degeaba...
((((( -
18 Aug 2003, 16:29asa spuneam si eu,de la l4-15 ani pana pe la 34 ani.
Cum spunea si eva de mai sus,ce varsta ai?,draga mea. -
15 Sep 2003, 20:24iti voi da o reteta usoara si sigura. Eu am incercat ani de zile sa ma ingras, ajunsesem sa fac Decanofort (injectabil) si tot degeaba.
Mananca in fiecare zi o cana de samburi de nuci/alune si bea 1l de bere. Dupa 1 luna si jumatate in mod normal trebuie sa dai semne de ingrasare.
Eu am 170cm si 60 kg. Inainte aveam 50.
Multa bafta!
oana -
16 Sep 2003, 13:26o sa iti spun cum m-am ingrasat eu :cu spaghete !! mancam in fiecare zi 2 portii mari , pe langa meniul obisnuit
-
16 Sep 2003, 14:52te-ai gandit vreun pic, daca asa e felul tau si probabil nu o sa te ingrasi in veci? asa esti tu, accepta-te asa cum esti;
toate vor sa slabeasca, tin cure de slabire, fac foamea, s.a.m.d., si tu vrei sa te ingrasi;
stii ce greu e sa ai cateva kg in plus peste greutatea ta? si 2 kg le simti, sa stii.
mai cred ca esti energica, genul de om care nu sta o clipa sau ai arderile bune, nu ai dereglari de metabolism, deci nu poti decat sa te bucuri;
eu, acum ma ingras, acum slabesc, dar la mine depinde cat mananc, vezi? asa sunt eu si incerc sa am grija