mama mea!

•  
    • 104 mesaje
    11 Ian 2007, 21:48
    0 0
    Buna,e prima data cand scriu aici,poate ma ajuta cineva cu un sfat,o parere ceva.Mama mea are 47 de ani si de vreo 2 luni umbla prin policlinica,de la doctor la doctor,simte o durere din piept,din stern,nu mai are aer,ameteste.A fost si la la plamani(i-au zis ca nu are nimic),la inima(la fel,nu are nimic).Ieri a luat-o cu salvare din oras(fusese sa plateasca o factura si i s-a facut rau,i-au amortit mainile,nu mai avea aer si pt cateva clipe nu a mai avut nici puls),a fost dusa la spital,i s-a pus o perfuzie cu glucoza iar doctorii au considerat ca nu trebuie internata in spital,i-au dat drumul acasa cu un bilet de trimitere catre endocrinologie.Azi a fost la endocrinologie,i-a dat sa faca analize,venind acasa i s-a facut iar rau si a chemat salvarea.Medicii de pe salvare nu i-au mai facut nimic,pur si simplu au dus-o la cel mai apropiat spital iar acolo timp de o ora si jumatate nu i s-a facut nimic,a stat intinsa intr-un pat,daca se ridica putin iar ametea.La un moment dat am mers si am vb cu doctorita si a zis ca o interneaza.Pana la ora 21 cand am plecat eu de la spital doctorita nu ii facuse nici macar o injectie de calciu.Nimeni nu zice ce are,de ce i se face rau.Stiti cumva ce ar putea fi?de ce ameteste si ii amortesc si mainile?
  •  
    • 231 mesaje
    11 Ian 2007, 22:17
    0 0
    Iubire,stiu ce inseamna sa ai mama bolnava si prin ce treci cand nu stii ce are!!!Eu zic sa faca un set de analize ale sangelui,de rutina mai intai si daca totul e normal sa faca investigatii mai multe la inima,adica EKG,o ecografie cardiaca si chiar o coronarografie la Bucuresti,la Spitalul Militar,de exemplu.Starile astea de rau,ar putea fi si pe fond de anxietate,atacuri de panica,dar trebuie excluse alte cauze intai.Totul e sa stea linistita si daca vezi ca in spitalul ala nu se misca nimeni,mergi in alta parte,macar la un cabinet particular...sanatate multa si sa ne tii la curent!!!
  •  
    • 231 mesaje
    11 Ian 2007, 22:20
    0 0
    Am uitat sa te intreb,durerea in piept este suportabila??Pleaca si pe maini sau pe gat???Ca stari de rau poate da si coloana vertebrala-spondiloza cervicala,iar tiroida da senzatie de sufocare,dar cu puls marit!!!Doamne ajuta!!!
  •  
    • 1022 mesaje
    11 Ian 2007, 22:43
    0 0
    poate fi o criza de spasmofilie.eu am crezut ca mor o data m-a apucat ca o criza cardiaca, cu llipsa de aer, durere de inima, si mi-a amortit mana.am facut o cura de calciu si a fost ok.
  •  
    • 104 mesaje
    11 Ian 2007, 22:57
    0 0
    Poate fi o criza de spasmofielie dar ieri i s-a facut o perfuzie cu glucoza si inca una cu calciu,magneziu,mai multe,sa nu isi fi facut deloc efectul?iar azi a facut o injectie cu calciu si imediat i s-a facut rau.Ieri i-a fost rau,azi la fel.Durerea din piept e suportabila cat de cat,analize tot a facut,i-a iesit colesterolul mare dar nici un doctor nu zice exact ce are,de la ce anume i se face rau.Ieri o doctorita a zis ca poate fi de la menopauza.
  •  
    • 218 mesaje
    11 Ian 2007, 23:07
    0 0
    care e stilul de viata al mamei?cate lichide bea pe zi?a avut vreo suparare puternica?cat are tensiune in general si cat are in cazurile cand i se face rau?sunt multe cauze care pot da aceste manifestari...pana una alta,du-te la farmacie si ia-i un complez de vitamine si minerale(daca se poate cat mai complex)si sa asocieze 1,5 litri.dureri de cap sau/si greata,stari de voma sunt?
  •  
    • 104 mesaje
    11 Ian 2007, 23:11
    0 0
    Mama mea e casnica,acuma face acele injectii Gluconactat de calciu si magneziu cate una pe zi.Acuma a ramas internata in spital,sper sa ii faca aia macar un calciu ceva.Eram langa ea si deodata a ametit si simte ca nu mai are aer,nu mai poate respira.
  •  
    • 218 mesaje
    11 Ian 2007, 23:17
    0 0
    nu te panica.e sub observatie.tensiunea o stii?
  •  
    • 104 mesaje
    11 Ian 2007, 23:35
    0 0
    Sub observatie dar nici nu se uita la ea,nici tensiunea nu i-au luat-o.
  •  
    • 104 mesaje
    11 Ian 2007, 23:35
    0 0
    Sub observatie dar nici nu se uita la ea,nici tensiunea nu i-au luat-o.
  •  
    • 218 mesaje
    11 Ian 2007, 23:52
    0 0
    scuze!te duci tu sa le spui alora ca cica am intrat in UE?maine,dai o fuga la asistenta si o rogi frumos sa iti spuna ce tensiune are mama.in ce localitate esti?numai un spital este?
  •  
    • 104 mesaje
    12 Ian 2007, 07:27
    0 0
    Sunt din Iasi,azi la 2 cand ies de la facultate ma duc la ea,sa vad cum se simte si daca i-au dat ceva.
  •  
    • 104 mesaje
    12 Ian 2007, 15:25
    0 0
    Buna,am fost azi la mama la spital,se simte putin mai bine,i-au dat si a facut analize la sange si luni primeste rezultatul.A facut si electrocardiograma si a iesit bine si ekg si la fel a iesit bine,trebuie sa mai faca control la ochi.Diseara vine acasa pt ca stau cate 2 in pat si merge luni din nou.
  •  
    • 218 mesaje
    16 Ian 2007, 14:18
    0 0
    iubire,cum ii merge mamei?rezultatele au iesit bune?
  •  
    • 104 mesaje
    16 Ian 2007, 19:48
    0 0
    Buna,a facut mama toate analizele,cica e o lipsa mare de calciu,acuma se simte mai bine,a mancat fructe si i-a mai crescut colesterolul.Face injectii cu calciu,magneziu si sa vedem ce ii zice medicul de familie pe baza biletului de iesire din spital.In general au iesit bine analizele.Multumesc mult pt intrebare,multa sanatate.
  •  
    • 218 mesaje
    16 Ian 2007, 21:45
    0 0
    ma bucur ca mama e mai bine!ai grija sa manance multe fructe si sa ia calciu natural.acesta are capacitatae de a nu se depunde inadecvat si nici risc de supradozare.