fetelor,

•  
    • 63 mesaje
    11 Ian 2007, 12:13
    0 0
    Buna, va rog frumos sa ma lamuriti si pe mine cu ceva..
    Iau marvelon, si normal le-am inceput vineri, evident dupa zilele de pauza le incepeam tot vineri, numai k, intr-o seara m-am pacalit si am luat 2, de exemplu in seara de miercuri am luat-o pe cea de miercuri dar si pe cea de joi, am sunat-o pe doctora si mi-a zis le iau in continuare k este ok, numai k o sa termin cu o zi mi devreme.
    Acum am terminat zilele de pauza si normal ar fi fost a opta vineri, sa incep iar, dar pt k am gres atunci acum este a 7-a. Si acum ce fac, incep din ziua de joi, sau astept ziua de vineri? Multumesc !
  •  
    • 4487 mesaje
    11 Ian 2007, 12:14
    0 0
    Asteapta ziua de vineri. Nu este o problema. . Stiu, ca si eu am mai gresit si nu am avut probleme.
  •  
    • 63 mesaje
    11 Ian 2007, 13:43
    0 0
    Pei practic a 8 zi care ar treb pt k am gres ar azi, joi... tu zici sa astept ziua de maine seara, totusi aseara am avut contact... daca nu iau azi, nu se intampla nim? adica nu afecteaza in nici un fel? maine este a 9-a, tu zici sa astept ziua de maine? Multumesc
  •  
    • 4487 mesaje
    11 Ian 2007, 14:24
    0 0
    In primul rand vreau sa te intreb de cat timp le iei? ca daca, le iei de ceva vreme, nu este o problema sa astepti, dar daca le iei de putina vreme, si ai avut si contact...posibil sa ramai. Dar intr-o mica masura.
    dar parerea mea este ca poti sa astepti pana maine.
  •  
    • 63 mesaje
    11 Ian 2007, 15:46
    0 0
    Pai le iau cam de 6 luni !
    Dar ma gandeam, daca am gres acum, i sitatia de fata ar trebui sa continui de azi, joi cum a cazut a 8-a, nu?
    De ce sau trebuie sa astept ziua de vineri? trrebuie asa?
  •  
    • 737 mesaje
    11 Ian 2007, 15:47
    0 0
    de joi. pauza nu tre sa fie mai mare de 7 zile
  •  
    • 63 mesaje
    11 Ian 2007, 16:14
    0 0
    Daca calculam ultima zi cand am luat, este joi, si o punem la socoteala azi ar fi a 8-a, asa k mai bie le incep din seara asta, mai bine asa, nu cred k exista vreun risc daca incep de azi decat daca as risca sa incep maine.
    Cel putin m gandesc daca le iau de azi k este totul normal, nu? adica nu as avea cum sa raman.M-am cam speriat mai ales k aseara....