dureri de oase la 25 de ani?????????
-
1 1ma confrunt cu o pr destul de suparatoare
am dureri de oase in continuu, mi a intrat reumatismul in corp
am fost la medicul meu de familie si mi a zis ca nu are ca sa mi recomande, decat niste aniinflamatorii ca sa nu ma mai doara (adevarul e ca nici nu prea isi da interes) dar eu nu vreau doar sa alin durerea, pt ca la un moment dat corpul o sa devina imun la medicamente si atunci ce ma fac/
am ajuns sa iau medicamente doar atunci cand am dureri mari si nu le pot suporta
i-am zis medicului meu sa mi dea o reteta cu moldamin si a ras de mine, dar mi lea dat pana la urma
cunosc o asistenta care mi le-a facut si ea mi-a zis ca tre sa fac o cura de 3 luni nu de una cum mi-a dat medicul meu, probabil ca sa scape de mine
ma puteti ajuta cu ceva sfaturi?
poate e cineva din domeniu si ma ajuta chiar cu un sfat profesional
multumesc mult
astept raspunsurile voastre -
Ar trebui facute niste analize ale sangelui,asa de rutina,plus ca daca durerile sunt reumatice ar trebui sa apara proteina C reactiva din cate stiu eu,deci macar sa faci dureroasele alea de injectii cu un scop!!!Trebuie plecat insa de la analize,ca sa vezi cauza si poti sa le faci gratuit cu trimitere de la medicul de familie in primele zile ale lunii!!!Asa cauze pot fi multe,insa nu are sens sa ne aberam fara analize!!!Ma mir ca medicul ala de familie nu ti-a indicat sau nu aude ca te dor rau oasele???!!!!
-
mi-am facut analizele, si mi-a confirmat si el ca am reumatism si mi-a dat medicamente antiinflamatorii si mi a zis sa ma feresc de curent si de apa rece,
asta e tot ce a facut
si moldaminul, ti am zis, mi l-a dat la cererea mea ca am auzit ca sunt bune pt asa ceva
le fac nu i problema, sunt dureroase, dar asta e dar m-am simtit excelent 2 luni daupa ce le am facut
acum iar au inceput durerile
am facut seria aia de moldamin in octombrie -
Cum pot fi vindecate artroza si reumatismul
Autor(i): Jacques Crousset
Categoria: Medicina - Sanatate
Editura: Gemma Pres [2006]
Preţul: 20,00 lei
Aceasta carte poate fi comandata online pe situl www.librarie.net
Pina atunci, consulta un reumatolog serios care va sti ce sa-ti recomande. Multa sanatate! -
Moldaminul se face si trei patru ani.in functie de valoarea titrului ASLO, de cea a fibrinogenului si a proteinei C reactive.
a fost foarte buna ideea cu Moldaminul.probabil ca ai avut un streptococ beta hemolitic, iar toxina aceastuia e raspunzatoare de problemele tale cu oasele.iti sugerez sa faci si gimnastica multa, sa iei calciu, sa eviti cafeaua si produsele tip Coca cola,sa faci daca poti la vara impachetari cu namol.esti tanara si iti poti reveni.
ps-eu am facut in copilarie Moldaminul acesta patru ani! -
Si eu am dureri de oase, am 22 ani. Medicul de familie mi-a spus ca am circulatia sangelui proasta. N-a fost niciodata vorba de reumatism. A zis ca sunt prea tanara pt asta. Mi-a prescris un tratament homeopat pe care il iau de nu mai putin de 4 ani ... fara el simt ca innebunesc de durere. Cel mai mult ma dor picioarele, mai ales de la genunchi in jos ... Iti doresc multa sanatate!
-
am si eu probleme mai vechi cu reumatismul. La un moment dat acum cativa ani am inceput tratamentul cu moldamin. In primul an au fost cateva injectii, s-au inmultit cu fiecare an pana am ajuns la 4-5 luni de tratament insa fara efect. Am auzit de persoane care au urmat tratamentul cativa ani fara pauza dar mie mi-au aparut noduli dupa ultimul tratament si am scapat cu greu de ei. De dureri insa nu reusesc sa scap...asa cum spuneati mai sus iau calmante doar cand am dureri mari insa este destul de neplacut sa nu te poti misca in voie sau sa nu poti umbla normal la doar 34 de ani...sanatate multa!
-
Fetelor, va sfatuiesc sa apelati la Megamin.
Literatura de specialitate spune ca si reumatismul apare ca rezultat al functionarii celulelor in dezordine, al autodistugerii celulei. Si astea toate din cauza radicalilor liberi. Un antioxidant cu rezultate foarte bune este acest Megamin. Nu are importanta ca se gaseste la o firma sau alta, important este ceea ce face. Iar ceea ce face este spectaculos. Il folosesc de 2 luni si este extraordinar.
Nici eu nu ma laud cu sanatatea. Si eu sunt reumatica si am avut dureri de spate (si oasele soldului) dar cu asta am rezolvat.
Sa nu zic intr-un ceas rau dar nu mai stiu de dureri de spate, iar circulatia la picioare este buna pentru ca nu le mai simt de plumb la urcatul scarilor si chiar ligamentele le simt mai puternice.
De aceea va sfatuiesc sa luati Megamin. Cautati-l pe net sub denumirea asta, sau sub aceea de zeolit (substanta din Megamin) si va documentati si voi.
Si este si un produs naturist care nu are contraindicatii. -
Din cate stiu eu, nu orice forma de reumatism se trateaza cu moldamin. Acesta se prescrie chair si de medicul de familie, dar in cazul in care se datoreaza infectiei cu streptococ( acesta se localizeaza in special la articulatii si in timp afecteaza inima - "reumatism la inima"). Pt aceasta forma de reumatism este indicat sa nu amani tratamentul.
Daca nu ai aceasta forma de reumatism, o forma f buna de ameliorare este tratamentul in statiuni balneoclimaterice sau chiar in clinici care ofera asa ceva. Un medic reumatolog spunea ca nu e bine sa consideram aceasta boala nevindecabila, mai ales cand se instaleaza la tinerete, deoarece ne face inapti mult mai devreme, iar durerile sunt din ce in ce mai mari. Asadar, mergi la un reumatolog cat mai curand!
Nu neg efectul tratamentului naturist, dar e riscant sa apelezi numai la asa ceva , daca reumatismul e de tip infectios! -
chanse, nu e vorba de a merge doar pe tratament naturist atata vreme cat organismul s-a imbolnavit si are nevoie de tratamente dure, ci de a insoti tratamentul alopat de produse naturiste care ajuta ca tratamentul alopat sa fie optim.
Cand am fost diagnosticata cu RRA si dupa tratamentul cu penicilina m-au trecut pe Moldamin si 5 ani, saptamanal, am facut injectii cu Moldamin tocmai pentru ca reumatismul sa nu-mi atace inima.
Dar ... la mine nu s-a respectat acest normal si acum am si o bola mitrala... de aceea incerc orice remediu ca sa nu mi se agraveze boala.
Din tot ce am incercat pana acum asta este cel mai bun.
Ca maine se va gasi si altceva mai bun, foarte bine pentru cei cu pobleme.
Si cum stiinta evolueaza atat de rapid in ultima vreme, ma astept sa se gasesca si remediu pentru "tinerete fara batranete".