Ce ma fac???? HELP!!!
-
2 0Dragele mele, am o mare problema de care nu stiu cum sa scap. De ceve vreme imi apar in colturile buzelor niste fisuri ffff inestetice si foarte dureroase. Nu am mai avut asa ceva pina acum 2-3 luni iar de atunci sint periodice, abia scap de ele si reapar dupa putin timp. NU MAI STIU CE SA FAC!! Va rog din suflet,daca stiti cum se trateaza, au daca ati avut asa ceva...ajutati-ma si pe mine!!! Va multumesc anticipat si astept cu nerabdare raspunsurile voastre! Va pup!
Andreea -
Multumesc,fetelor! Folosesc deja un unguent cu galbenele si propolis insa imi trece foarte greu!!! Cu igiena orala stau ff bine, sint obsedata chiar de asa ceva, nu am absolut nici o carie si nimic altceva. Iar in ceea ce priveste folosirea altor pahare..nici atit! Chiar nu-mi pot explica care este cauza. Abia pot deschide gura sa maninc, ma ustura de nu mai pot!!
Pupici! Andreea -
Andreea, poti sa incerci sa folosesti si crema homeopatica Homéoplasmine, de la Boiron, e foarte eficace in cazul buzelor sau calcaielor crapate, deci presupun ca ar da rezultate si in cazul tau. Se gaseste in farmacii si costa in jur de 70.000 lei.
Oricum, nu strica sa mergi la medic sa afli care este cauza problemei...
Succes! -
Nu mi-am dat seama exact daca e vorba de buze propriu-zise sau de colturi. Eu am avut foarte mult timp probleme cu buzele, imi crapau foarte mult. Solutia cea mai buna a fost Labello Med (exista in farmacii, in magazine mari gen Billa) si m-a ajutat foarte mnult. Daca ti se intampla asta numai vara, incearca un strugurel cu protectie impotriva soarelui. bafta multa!!!
-
iubita din ce-mi spui tu pare a herpes.Incearca si cu Zovirax unguient,si cauta in urma cu cateva zile ca s-a disc.despre herpes.Sa zicem ca nu e herpes si ca este o zabaluta (cum se mai spune din batrani)tot cu Zovirax trece,sau Acyclovir.Deja nu mai tine de ijiena,ci de organismul tau care se poate sa fie slabit, poate ai fost bolnava in ultimul timp.(vezi sa nu ai ceva la ficat).
-
Draga mea, eu cred ca trebe sa mergi si la medic, deoarece cred ca este vorba de o avitaminoza (mai precis o carenta de vitamina B2) care se manifesta dupa cum ai spus.
In afara de aceasta "cheilita comisurala" nu m-ar mira daca ai avea si alte simptome ca de pilda: sensibilitate si durere la nivelul limbii, senzatie de arsura in gura, dermatita seboreica, sensibilitate oculara si oaresce tulburari nervoase, oboseala, dureri ale membrelor superioare etc.
Crema de galbenele este mai mult ca sa-ti inmoaie buzele, insa trebuie sa mananci alimente bogate in B-uri, ca de pilda spanac, legume cu frunze verzi, varza, drojdie de bere, lapte, oua, ficat, rinichi, inima etc. Sau sa urmezi un tratament cu supliment de vitamine B, in functie de greutate, varsta etc.
Asta cu titlu informativ. Totusi mergi la medic pentru un control de specialitate.
Te pup si bafta!