oamenii autodistructivi
-
0 0Cunoasteti astfel de oameni autodistructivi? care se drogheaza, beau, se taie sau se ard ca forma de pedeapsa sau ca o forma de eliberare psihica? Daca da, va rog sa-mi descrieti modul in care isi justifica actiunile. M-ar ajuta f mult sa inteleg care sunt motivele pt care recurg la aceste comportamente si daca au reusit sa se rupa din cercul vicios si cum.
-
Eu chiar am compasiune pentru persoanele care au astfel de probleme. Nu cred ca e cazul sa ne duelam verbal, cind ele au nevoie de ajutorul nostru sau macar o indrumare. Daca ai fi in locul lor, nu cred ca ai mai vorbi in doi peri...Eu am vazut cazuri si sunt f. fericiti cind cineva ii intelege, dar ii si ajuta cit de putin...Aceste sunt probleme de sanatate ca oricare altele. Imi pare rau ca vorbesti asa, dar eu privesc f.f. serios acest subiect.
-
Pai, Monica, n-are rost sa-mi spui mie astfel de lucruri. Tu nu pricepi ca prima persoana care a deschis topicul are probleme de genul asta? Si este constienta ca se autodistruge, si mai vrea sa iasa din acel "cerc vicios", cum il numeste ea. Ce e cu tine, fetito??? Se doreste un ajutor si tu mi te adresezi pe tonul asta... Pacat ca ai poate 29 de ani, si probabil mai ai si studii in psihologie...nu m-ar mira