Viata de leguma conservata

•  
    • 8901 mesaje
    8 Ian 2007, 16:36
    0 0
    Asa ma pot caracteriza pe scurt.
    De cand m-am angajat, am un program tare ciudat: ma trezesc la 7, beau cafeaua, fumez vreo 3 tigari si apoi plec la munca. Ma intorc pe la 17 30 acasa, si tot ce pot sa mai fac e sa mananc, si sa ma asez in fatza calculatorului sau a televizorului si sa astept sa se faca ora 10 ca sa adorm.
    In weeck end, fac curatzenie, poate fac sau nu mancare,iar in rest televizor si calculator.
    Esential e ca simt cum mi se scurge viatza printre degete si eu nu fac nimic.
    Nu stiu cum sa-mi schimb ritmul de viatza! Nu fac sport, nu ies in oras.
    In facultate am fost mult mai activa, insa acum pic in nas de oboseala, si stau ca o leguma cuminte in borcanul meu sa nu ma stric cumva.
    Dati-mi suturi in dos sau sfaturi, ca nu mai vreau sa traiesc asa, intro vesnica somnolentza!
    Iau vitamine care nu ma energizeaza neam.
  •  
    • 8901 mesaje
    8 Ian 2007, 16:47
    0 0
    P.S.: Stiu ca tot ce am scris aici suna a patetism dus la extreme, dar cred ca am nevoie de niste exemple clare, care sa ma convinga ca pot sa ies din butoiul cu oboseala.
  •  
    • 3528 mesaje
    8 Ian 2007, 20:01
    0 0
    Mesaj şters de administrator
  •  
    • 124 mesaje
    8 Ian 2007, 20:19
    0 0
    sti ce e mai trist?ca la fel ma simt si eu...dar eu makar imi cunosc explicatia si am inceput sa iau masuri.
  •  
    • 8901 mesaje
    8 Ian 2007, 20:52
    0 0
    Pai eu dau vina pe faptul ca inca nu m-am adaptat la noul stil de viatza. Da' am senzatia ca in 2 luni trebuia sa-mi formez deja un ritm, in schimb eu hibernez ca ursul, si scot nasul din barlog doar in cazuri de extrema urgentza.
    Stiu ca ma lamentez aiurea, insa nu stiu cum sa ma autoextrag din stilul asta de trai. Nu am habar ce as putea face! E 9 fara 10 si mi-as baga cornul in perna exact in acest moment. Nu sunt buna de nimic!