anexita-cistita
-
8 Ian 2007, 15:430 0va rog, care e diferenta dintre cistita si anexita? ma refer la simptome...nu imi dau seama ce e...ma doare burta fff jos (ovarele cred), ma inteapa uneori la mers, am o durere surda ca si cum mi-ar veni menstruatia, imi amortesc picioarele.astept raspunsurile voastre. va multumesc!
-
8 Ian 2007, 20:48Iubita,
daca te doare burta fff jos, cel mai probabil ca da, sunt ovarele. Si ar tb sa mergi fuguta la un ginecolog. Anexita netratata duce la infertilitate (asa stiu eu, poate gresesc ...).
Cistita este o infectie a cailor urinare si desi te doare acolo jos, iti vine sa faci pipi foarte des, te ustura cand urinezi si te pot durea si rinichii.
Din ce spui, daca ar fi sa alegem din astea doua, atunci este anexita.
Insa este posibil sa fie si altceva (ca tu vb si de amortirea picioarelor)...de ce nu mergi tu la un medic? Nu costa asa mult, pana la urma.
Dar daca nu te duci, te costa sanatatea ta! -
8 Ian 2007, 20:53mersi pt. raspuns...in seara sta ma simt mai bine/: am luat un flamexin . da, si eu cred ca e anexita. mi-am facut deja programare.
-
26 Ian 2007, 23:20eu am ajuns la operatie din cauza durerilor astora.aveam exact aceleasi simptome...m-am dus la urgente..tot asa crezand ca am racit la burtica...si cand colo era apendicu....2 ore si era peritonita.in 15 min m-a bagat in sala de operatie.
durerea de apendicita radiaza..si de multe ori nu-ti dai seama ce si cum doare...numai bine -
26 Ian 2007, 23:22p.s
mai bine e apendicita....anexita poate lasa urme...apendicu` scos la timp n`are urmari...ideal ar fi sa nu fie nimic