trompe infundate
-
7 Ian 2007, 17:340 0Buna fetelor!Dupa ani de zile de anticonceptionale,de aproximativ un an incerc sa raman insarcinata dar nu reusesc..am facut cistite repetate si ma gandesc k am trompele infundate.Imi poate spune cineva cum iti dai seama k ai trompele infundate!!Exista un examen sau prin control ginecologic?
Sunt disperata si nu vreau sa ajumg la operatii.MULTUMESC! -
7 Ian 2007, 19:53Nu neaparat trebuie sa fie o problema cu trompele,sunt multe cauza de infertilitate,dar la tine nu poate fi vorba de infertilitate dupa doar 1 an.Oricum daca vrei sa verifici trompele asta nu se vede decat la histersalpingografie,o analiza cu substanta de contrast,te programezi la un spital,de preferat in Bucuresti,in primele 10 zile dupa menstruatie!!!Daca vrei iti dau nr. de tel al prof.Marinescu si cel de la clinica!!!Sanatate si curaj!!!
-
7 Ian 2007, 21:40buna! sunt fff multe probleme care pot duce la infertilitate(infectii netratate, raceli repetate etc.), insa abia dupa un control ginecologic amanuntit poti sti daca esti sau nu fertila. nu e cazul sa tragi concluzii inainte sa te vada un medic.
-
8 Ian 2007, 16:40Merci pt. sfaturi!Eu stau in Timisoara si cred k sunt clinici care au si asa ceva (histersalpingografie).Am sa o iau incet incepand de la un test de spermograma si daca e ok voi face controale si la mine..Multumesc tuturor!