boli din cauza farmecelor (partea a2a)
-
3 0buna evelor.In primul rand vreau sa va spun la multi ani si sa aveti un an cat mai bun.anul trecut am deschis un topic despre boli care nu au sfarsit acum vreau sa va intreb daca credeti in deschisul cartii, am fost la un preot in sf gheorghe si dupa ce mi-a deschis cartea mi-a zis ca un blestem se abate asupra mea si ca cineva imi vrea raul si vrea sa ma vada mai mult la pat,apoi mi-a dat sa tin un canon ce ziceti de asta?
-
eu am ajuns la protul ala la insistentele apropiatilor si chiar a doctorilor care au zis ca asa ceva nu e in regula ajungeam la ei in ultimul stadiu iar dupa o jumatate de oara nu mai aveam nimic si dupa un sir lung de analizele care ieseau toate bune, bolile mele nu erau ca orice boala mi se puneau junghiuri de nu puteam sa ma misc deloc nu puteam sa respir imi amortea si tremura tot corpul iar multumita lui Dumnezeu de cand tin canonul parca e mai bine.
-
nu judec popii dar mai bine iti citea o rugaciune a sf.Vasile ptr. vindecare de boli cred ca te ajuta mai mult decat sa-ti prezica una sau alta. Daca ai fost la Cucu afla ca e sarlatan, am fost si eu in tinerete si ce mi-a zis a fost fals, de la maritisul cu un mare om cu haina statului la maritisul cu un instalator e mare diferenta si de la 4 copii la nici unul, e si mai mare diferenta, asa ca nu te panica.