Activelle
-
7 Ian 2007, 13:560 0in urma unor bufeuri puternice, zi si noapte, am fost la ginecolog care mi-a spus ca sunt semne de menopauza precoce,am 42 de ani. De la ultima menstruatie au trecut 30 de zile.Ca tratament mi-a dat Activelle,pe care deocamdata nu l-am luat intru-cat in prospect scria ca se iau la persoanele la care menstruatia este instalata de cel putin un an de zile-ceea ce la mine nu e cazul. Ce parere aveti,mai e cineva care a luat astfel de tratament? ce-mi recomandati. Daca-l iau o sa mai am menstruatie?
-
7 Ian 2007, 14:22Draga mea
In primul rand, iti recomand sa faci un set de analize. Trebuie sa-ti testezi, printre altele, nivelul FSH-ul. De aceea, cere-i medicului tau sa-ti recomande setul de analize.
Daca nu-ti place de el, incearca sa gasesti un medic cu care poti sa discuti mai pe larg. Instalarea menopauzei precoce este un soc pentru o femeie... -
8 Ian 2007, 09:20Multumesc,oricum trebuie sa gasesc alt medic, ca astuia nu-i mai pot cere nimic. Se supara daca-i contest diagnosticul. Daca le-as lua ar mai veni menstruatia,sunt ca niste anticonceptionale sau... ?
-
9 Ian 2007, 11:35vili1 uite ce am gasit de acest medicament
http://www.novonordisk.ro/documents/article_page/document/Activelle_sib.asp
se pare ca sunt niste anticoceptionale.
daca vrei sa stii si mai multe da pe google, scrie cuvantul si search. Vei gasii foarte multe informatii. Poate te lamuresti singura. daca nu, du-te la un alt doctor si spune-i sa te lamureasca. Sanatate.